x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Laura Nureldin, noua ştiristă a Antenei 3

Laura Nureldin, noua ştiristă a Antenei 3

17 Aug 2012   •   09:18
Laura Nureldin, noua ştiristă a Antenei 3

Echipa Antenei 3 s-a mai marit cu un membru: Laura Nureldin urca la pupitrul stirilor, alaturi de Mihaela Birzila si Lorena Burlacu, pentru a prezenta cele mai importante stiri ale zilei, jurnalele orelor 12.00 si 14.00.

Laura are o experienta in presa de 10 ani, lucrand atat in televiziuni de nisa, cat si la posturi generaliste. 'Buna ziua, sunt Laura Nureldin. Bine v-am gasit la stiri". Asa imi incep partea din zi "care se da la televizor". Asta se intampla de 10 ani, de cand am inceput sa lucrez la "tejghea". Primul "magazin" si totodata primii colegi minunati au fost la o televiziune de stiri, acolo unde consumatorii de stiri erau expati, telespectatori ai jurnalului in limba engleza pe care cu onor il prezentam. Jurnalul in limba engleza a devenit mult mai mult decat atat - au urmat nenumarate editii speciale, editii Breaking News, interviuri, traduceri live', a declarat Laura Nureldin.

Traseul ei jurnalistic in departamentul de stiri a continuat si in alte proiecte, Laura fiind implicata in lansarea a doua televiziuni de nisa. 'La un moment dat, cei aproape 9 ani de viata cazona in redactiile de stiri si-au spus cuvantul, asa ca am schimbat, pentru o vreme, registrul. Dar cum prima iubire nu se uita niciodata, nu puteam sta departe de stiri pentru multa vreme. TVR Info a fost postul care m-a convins ca e timpul sa revin. Iar Antena 3, locul care m-a convins ca e nevoie sa merg inainte', a continuat stirista.

Pe Laura Nureldin o puteti vedea la pupitrul jurnalelor Antena 3 de la ora 12.00 si ora 14.00.

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International si este parte a INTACT Media Group.

×