x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Laurenţiu Reghecampf este superstitios! Uite cum arata bratara lui norocoasa!

Laurenţiu Reghecampf este superstitios! Uite cum arata bratara lui norocoasa!

de Cosmina Stoicescu    |    23 Aug 2012   •   14:48
Laurenţiu Reghecampf este superstitios! Uite cum arata bratara lui norocoasa!

Laurentiu Reghecampf, antrenorul Stelei si protagonist in show-ul de pe Antena1 'Prodanca si Reghe: Aventura americana“ este superstitios. Se pare ca, la fel ca majoritatea fotbalistilor, Reghe are cateva supersititii la care nu renunta niciodata inaintea meciurilor: poarta intotdeauna aceleasi haine la meciuri si nu renunta la bratara norocoasa.

Chiar inainte de a pleca in cantonament, Laurentiu si-a amintit ca bratara norocoasa se afla pe mana sotiei lui si nu a iesit din casa pana nu si-a recuperat-o.

“Eu sunt innebunita. Eu port bratari multe si fiecare inseamna cate ceva. Aia pe care a avut-o el la mana, de-am furat-o eu, a purtat-o la toate meciurile norocoase, toate meciurile pe care le-a castigat la Chiajna. A uitat-o acasa si mi-am pus-o repede la mana sa fiu smechera…dar mi-a luat-o. El are superstitii, ca orice fotbalist, o gramada…cu hainele, trebuie sa fie aceleasi la fiecare meci, numai in ele se imbraca“, a declarat Anamaria Prodan.

Joia aceasta, Laurentiu va avea ocazia sa dea din nou curs tuturor superstitiilor inaintea meciului Ekranas - Steaua, transmis de Antena 1, de la ora 19:45.

×