x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Leadership şi excelenţă la Romanian Youth Leadership Forum!

Leadership şi excelenţă la Romanian Youth Leadership Forum!

20 Noi 2012   •   12:28
Leadership şi excelenţă la  Romanian Youth Leadership Forum!

AIESEC România, parte a celei mai mari organizații globale conduse de tineri, organizează în perioada 22-25 Noiembrie, la Amara, Hotel Lebăda, cea mai mare conferinţă de leadership pentru tineri: Romanian Youth Leadership Forum.
Romanian Youth Leadership Forum, cu o tradiţie de 20 de ani, reuneşte şi în această ediţie peste 400 de tineri din 14 orașe ale României, al căror țel comun se traduce printr-o dorință continuă de învățare și perseverență. Baza pe care a luat naștere această conferință se construiește din două noțiuni elementare: leadership și networking.

Agenda celor patru zile de conferință conţine sesiuni structurate astfel: Inspire Leadership, Youth to Business, precum şi o Gală de premiere pentru cele mai performante entităţi. Conferința se bucură de prezența unor speakeri cunoscuţi atât în mediul de business cât şi în antreprenoriat, dintre care menţionăm:

Philippe Guillouet - Manager General Hilti Romania;
Mihaela Hoffman - Manager Consumer Activation Coca-Cola HBC;
DE VARREUX Thierry- Director Executiv DPO BRD Romania;
De asemenea ne bucurăm de prezenţa unor traineri profesionişti precum:
Petruş Stuparu - Consultant Trend Consult România;
Ştefan Pălărie - Alumnus AIESEC România, Preşedinte al  asociaţiei “Şcoala de Valori”;
Alexandru Buşilă - Trainer şi consultant HPDI România.
Pentru mai multe detalii și informații puteți accesa site-ul sau pagina de Facebook Romanian Youth Leadership Forum.

AIESEC România

AIESEC reprezintă cea mai mare organizație de tineri la nivel internațional, fiind prezentă în peste 110 țări și teritorii și având o istorie de 64 de ani în dezvoltarea personală și profesională a tinerilor. Organizația oferă tinerilor o experiență de dezvoltare inedită bazată pe 7700 de oportunități de leadership, 5500 de posibilități de internship, 470 de conferințe anuale, platforme virtuale și activități de învățare în cadrul unui mediu internațional. Prezența AIESEC în România s-a remarcat timp de 21 ani, extinzându-se într-un număr de 14 orașe.

×