x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Luna lui Jamie Oliver

Luna lui Jamie Oliver

05 Iul 2012   •   18:26
Luna lui Jamie Oliver

Iulie vine cu patru serii Jamie Oliver la Paprika TV. Asa ca, daca esti fan, e momentul sa faci o "recapitulare". Daca nu, cine stie, poti deveni...

Un festival fabulos cu Jamie Oliver
"Un festival fabulos cu Jamie Oliver"/ Paprika TV/Premiera: sambata, 7 iulie, ora 14:00
Jamie Oliver va invita la un festival fabulos, care are loc in fiecare vara in Londra. Acest eveniment dureaza trei zile si este renumit pentru mancarea buna servita si pentru muzica live. Festivalul se numara printre cele mai importante evenimente din Marea Britanie la care participa trupe si artisti renumiti, dar si adevarati maestri gastronomici.
Serialul are trei episoade a cate 30 de minute.

Marea Britanie prin ochii lui Jamie Oliver
"Marea Britanie prin ochii lui Jamie Oliver"/ Paprika TV/Premiera: luni, 9 iulie, ora 22:00
Aceasta emisiune va introduce in lumea preparatelor britanice si va dezvaluie care este secretul acestora. Secolele de invazie si colonizarea au transformat Marea Britanie intr-o tara cu o cultura gastronomica unica. Jamie va invita sa ii fiti alaturi prin calatoriile sale din Yorkshire, Midlands, Essex, Londra, Bristol si Somerset. El va va prezenta cultura si traditiile fiecarui loc in parte si nu se va opri decat pentru a gati cateva retete traditionale, printre care se numara: placinta cu carne si rinichi, tarte umplute cu fructe uscate, briose delicioase si multe, multe altele.
Serialul este difuzat de luni pana vineri si are sase episoade a cate 60 de minute.

Din gradina lui Jamie Oliver
"Din gradina lui Jamie Oliver"/ Paprika TV/Premiera: luni, 24 iulie, ora 19:00
Jamie Oliver revine pe micile ecrane si face ce stie el mai bine – gateste la el acasa, folosind ingrediente simple si accesibile. Legumele si fructele pe care le foloseste sunt cele care cresc in propria gradina. Fiecare episod se axeaza pe cate o leguma sau un soi de legume. Jamie va prezenta diferite soiuri de rosii si va va invata cum sa preparati garnituri delicioase din cartofii crescuti in gradinile proprii.
Cel de-al doilea sezon al serialului va fi difuzat de luni pana vineri si are treisprezece episoade a 30 de minute.

"O zi de vara cu Jamie Oliver"
"O zi de vara cu Jamie Oliver"/ Paprika TV/Premiera: luni, 27 iulie, ora 20:00
In zilele calduroase de vara este o adevarata placere sa gatesti si sa servesti masa afara, fie ca mergeti la un festival, la picnic sau organizati un gratar in propria curte. Pe durata unei ore, Jamie Oliver va gati mancaruri usoare de vara. El se va intoarce la ingredientele de baza si va gati in stilul lui Huckleberry Finn: carne de porc la foc, peste marinat intr-o galeata veche si prajiturele facute de cei mici, dar fara ca acestia sa se atinga de cuptor.
O parte din emisiunea "O zi de vara cu Jamie Oliver" este filmata la Festivalul Culinar din Londra.

×