x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Marcel Pavel şi sora lui, la "Câştigi în 60 de secunde"

Marcel Pavel şi sora lui, la "Câştigi în 60 de secunde"

15 Noi 2011   •   21:00
Marcel Pavel şi sora lui, la "Câştigi în 60 de secunde"

Cea mai noua editie "Castigi in 60 de secunde" le redeschide romanilor apetitul pentru jocurile copilariei. Cu o tematica speciala, seara fratilor indemanatici, Dan Negru o introduce pe scena de la "Castigi in 60 de secunde" pe sora lui Marcel Pavel, Gina (foto). Impreuna, Marcel si Gina vin sa isi demonstreze indemanarea si precizia in fata telespectatorilor An­te­nei 1 in aceasta seara de la 20:20, la "Castigi in 60 de se­cunde".

Noul sezon "Castigi in 60 de secunde" si-a dublat atat miza, acum premiul cel mare al gameshow-ului ajungand la 100.000 de lei, cat si doza de adrenalina. In fata noilor probe "Castigi in 60 de secunde" e uneori nevoie de doi concurenti curajosi, care sa-si demonstreze indemanarea si priceperea in fata tarii intregi.

Si pentru ca cele mai bune afaceri se fac in familie, miercuri asadar este seara fratilor la "Castigi in 60 de secunde". Marcel Pavel si sora sa, Gina, vor fi sustinuti din gradena de unul dintre fiii lui Marcel. Cei doi se vor face frati si cu timpul pentru a trece probele de maxima indemanare si precizie propuse de campionul divertismentului, Dan Negru.

×