x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Marea finală a Competiţiei de gătit pentru copii: 21 de concurenţi din 7 şcoli şi cel mai aşteptat film de animaţie, Madagascar 3

Marea finală a Competiţiei de gătit pentru copii: 21 de concurenţi din 7 şcoli şi cel mai aşteptat film de animaţie, Madagascar 3

07 Iun 2012   •   12:26
Marea finală a Competiţiei de gătit pentru copii: 21 de concurenţi din 7 şcoli şi cel mai aşteptat film de animaţie, Madagascar 3

In luna iunie, echipa Good Food o tine intr-o petrecere pentru copii! Pentru a sarbatori marea finala a Competitiei de gatit in scoli, Good Food a pregatit si o petrecere tematica: Madagascar 3!

Sambata, 9 iunie, de la ora 11.30, la Baneasa Shopping City, in zona Fountain Atrium, 21 de copii din scolile “Mark Twain', Scoala 19 “Vasile Voiculescu', Liceul “Miguel Cervantes', Scoala Nr. 133 “General I. Dragalina', Scoala NR.49, Scoala Nr. 179, Scoala nr. 5 “C.M. Popescu' vor da startul finalei Competitiei de gatit in scoli din cadrul Campaniei Copiii in bucatarie.

Dupa 9 luni in care echipa Good Food a fost in 7 scoli din Bucuresti, in marea finala se vor confrunta cei mai buni mici bucatari. In cadrul competitiei, vor fi prezenti cate trei copii din fiecare scoala, ocupantii locurilor I, II si III. Concurentii vor trebui sa pregateasca cate un sandvici, o salata si un desert in 30 de minute, iar criteriile de departajare vor fi gust, apect si originalitate. Premiul cel mare pentru locul I va fi o o excursie de patru persoane la Good Food Show, Marea Britanie, iar pentru parintii inscrisi in campanie - o masina Opel Meriva!

Mecanimul concursului a fost simplu – scoala trebuia inscrisa pe site-ul www.goodfood.ro, iar in functie de numarul de voturi s-au ales urmatoarele scoli participante in proiect. In cadrul fiecarei scoli in care s-a derulat competitia, primii trei castigatori s-au calificat in marea finala din iunie, iar parintii sustinatori au intrat in tombola speciala, a carui premiu este o masina pentru intreaga familie! Extragerea va avea loc in cadrul competitiei de sambata, 9 iunie.

In plus, pentru ca iunie este luna dedicata copiilor, incepand cu ora 11.30 cei care vor veni costumati in unul dintre personajele filmului de animatie Madagascar, vor fi premiati! Invitatii speciali ai petrecerii vor fi elevii din trupa Sobis de kangoo jumps si corul de copii Stelutele Europei. La finalul evenimentului va avea loc proiectia desenului animat Madagascar 3, incepand cu ora 13.00, la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City.

“Dupa noua luni in care am dus Campania Copiii in Bucatarie in scolile din capitala, suntem foarte emotionati inaintea marii finale. Nu doar ca vom oferi doua premii fabuloase: o excursie la GoodFood Show in Marea Britanie si o masina de familie, dar ne aflam la finalul unui proiect de suflet, prin care am incercat sa aducem o schimbare in alimentatia copiilor. In ultimele luni am povestit catorva mii de copii despre mancarea sanatoasa, despre ingrediente proaspete si de calitate si - mai ales - despre joaca in bucatarie. Mai mult, sambata vom sarbatori in stilul nostru si ziua mediului alaturi de partenerii nostri de la Tetrapak. Va fi inca un un mod in care vom da un plus de informatii binevenite pentru toti copii', a declarat Cristina Mazilu, redactor sef Good Food.

Despre Competitia de gatit in scoli

Competitia in scoli face parte din cel mai de succes proiect adresat copiilor, campania Copiii in Bucatarie, derulata de Good Food incepand cu anul 2008. Pentru mai multe informatii despre “Copiii in bucatarie' si “Competitia de gatit in scoli' va rugam sa accesati site-ul www.goodfood.ro.

Good Food este singura revista de gastronomie din Romania care te face sa gatesti din placere, si care, pe langa zona dedicata retetelor si meniurilor savuroase, iti ofera si povesti culinare apetisante numai bune de citit cand nu intri in bucatarie.

Despre Madagascar 3

Trailer: http://www.goodfood.ro/articol/marea-finala-a-competitie-de-gatit-pentru-copii-si-cel-mai-asteptat-film-de-animatie-madagascar-3.html

Leul Alex, Zebra Marty, Hipopotamita Gloria si girafa Melman inca se luptasa-si gaseasca drumul inapoi spre casa, in iubitul lor New York, insotiti, desigur, de Regele Julien si de Maurice si Pinguinii. Aventurile lor comice ii poarta acum prin toata Europa, unde gasesc ascunzatoarea perfecta: un circ ambulant, pe care simpaticii nostri eroi il reinventeaza, in stil Madagascar, evident!

×
Subiecte în articol: mass media