x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Marea Finală "Te cunosc de undeva"

Marea Finală "Te cunosc de undeva"

25 Mai 2012   •   18:39
Marea Finală "Te cunosc de undeva"

Doar citeva ore ii mai despart pe telespectatori de aflarea castigatorului din primul sezon Te cunosc de undeva! Lora, Jorge, Delia si CRBL sunt cei care au acumulat cele mai multe puncte pe parcursul celor zece editii si care vor intra sambata seara in marea finala live. Pentru show-ul final, personajele pe care le vor interpreta cei paru concurenti au fost alese de public. Tot publicul va fi si cel care va decide pe 26 mai cine va fi marele castigator al primului sezon.

Concurentii au trecut prin transformari spectaculoase si au fost de nerecunoscut. Sambata trecuta au fost alesi cei patru finalisti, adica acei concurenti care s-au situat pe primele patru pozitii in clasamentul general al megashow-ului! Delia, Jorge, CRBL si Lora se vor lupta maine seara pentru marele premiu de 15.000 de euro, premiu care va fi donat unei cauze sociale, cea pentru care concurentii au luptat in fiecare editie. Toti au fost castigatori cel putin o data. Lora a impresionat cu o interpretare fabuloasa a lui Gwen Stefani, Delia cu Adele, Jorge cu Elvis, iar CRBL cu Artanu, personaje care le-au adus cate 1000 de euro. Fie ca au castigat sau nu, au facut show sambata de sambata la Antena 1.

In sala la marea finala se vor afla sustinatori ai concurentilor, dar si fani de pe FacebooK. Telespectatorii pot participa la concursul organizat de producatori pe www.facebook.com/tecunoscdeundeva si se pot numara printre norocosii care o sa ii vada live pe concurenti.

In urma voturilor fanilor, Delia va fi Romica Puceanu. Nu va fi prima data cand artista va interpreta un personaj total diferit de stilul ei. Delia a raspuns intotdeauna provocarii si astfel a reusit sa-i interpreteze cu succes pe Maria Tanase, Tarkan, Lady Gaga, Adele sau Loredana. De aceasta data, CRBL va intra in pielea lui Puff Daddy dupa ce a surprins cu personaje precum Julio Iglesias, 50 CENT, Tina Turner sau Fuego.

Pentru marea finala, Jorge a primit de la public rolul lui Birtney Spears. Nu ar fi prima oara cand Jorge ar trebui sa interpreteze o femeie. Intr-una dintre primele editii, a interpretat-o cu succes pe Beyonce, etalandu-si calitatile vocale si surprinzand publicul cu lookul si coregrafia spectaculoase. Lora va fi Duffy, dupa ce finalistii au putut-o vedea intereptand o gama larga de personaje precum Michael Jackson, Gwen Stefani, Mihai Traistariu, Bob Marley sau Madonna.

Cine va fi marele castigator, telespctatorii vor afla urmarind sambata, de la 20:20, marea finala live Te cunosc de undeva!, numai la Antena 1.

×