x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Mihaela Rădulescu se întoarce în televiziune. Vedeta mută "Duminica în familie" la postul lui Elan Schwartzenberg

Mihaela Rădulescu se întoarce în televiziune. Vedeta mută "Duminica în familie" la postul lui Elan Schwartzenberg

24 Feb 2012   •   09:05
Mihaela Rădulescu se întoarce în televiziune. Vedeta mută "Duminica în familie" la postul lui Elan Schwartzenberg

Mihaela Radulescu va prezenta emisiunea "Duminica in familie", un magazin de weekend de trei ore, care va fi difuzat de la sfarsitul lunii martie, in fiecare duminica, la Realitatea TV, televiziunea detinuta de fostul sot al vedetei, Elan Schwartzenberg.

Emisiunea va fi difuzata in fiecare duminica, de la sfarsitul lunii martie.

Revenirea Mihaelei Radulescu in mod constant pe micile ecrane nu va presupune revenirea permanenta in tara a vedetei de televiziune, care s-a mutat in anul 2009 la Monaco, impreuna cu fiul ei.

"Mihaela va veni in Romania special pentru 'Duminica in familie', in fiecare vineri sau sambata si va pleca dupa difuzarea emisiunii", a precizat Corina Voicu, producator al programului, pentru Mediafax.

Din acest sezon, Mihaela Radulescu va avea invitate familii de politicieni de profesie, cu orientari diferite, dar si politicieni care provin din domenii precum: afaceri, arta, cultura, sport, stiinta, invatamant, in functie de actualitate.

Mihaela Radulescu are o experienta de peste zece ani in televiziune. Ea s-a retras din televiziune la sfarsitul lunii mai 2009, renuntand la emisiunea "Duminica in familie", pe care o prezenta la Antena 1. Motivul invocat la momentul respectiv de Mihaela Radulescu a fost fiul sau, Ayan. Ulterior, Mihaela Radulescu s-a mutat, impreuna cu fiul sau, la Monaco.

Viata Mihaelei Radulescu a fost in atentia presei in mai multe randuri in anul 2009, dupa divortul sau de omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

Dupa ce si-a anuntat retragerea din televiziune, Mihaela Radulescu a revenit sporadic pe micul ecran, la Antena 1, unde a prezentat editii speciale, difuzate in general in timpul sarbatorilor.

×