x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Mircea Badea comentează decizia CNA: "Le promit acestor politruci extrem de insalubri că nu-i voi rata pe nici unul dintre ei în această viaţă"

Mircea Badea comentează decizia CNA: "Le promit acestor politruci extrem de insalubri că nu-i voi rata pe nici unul dintre ei în această viaţă"

de Anca Nicoleanu    |    29 Noi 2011   •   14:17
Mircea Badea comentează decizia CNA: "Le promit acestor politruci extrem de insalubri că nu-i voi rata pe nici unul dintre ei în această viaţă"

Realizatorul emisiunii "In gura presei" demonteaza punct cu punct decizia membrilor CNA:

"Acesti politruci m-au amendat pentru ca am folosit un limbaj injurios la adresa unor persoane, dar si la adresa unor categorii.

"In mod concret, in mai multe editii ale emisiunii, Mircea Badea a vorbit despre pupinbasisti, indentificandu-i in aceasta categorie pe Radu Moraru si pe un blogger". De ce este cuvantul pupinbasist o injurie? De ce ar fi o injurie?

Alt citat: "Exista un personaj maroniu, maroniu de la pupinbasism, de atata pupinbasism, unul dintre cele mai odioase, din punctul meu de vedere, el se numeste Radu Moraru".
Daca imi arata cineva in aceasta fraza o injurie, sunt de acord cu decizia CNA. Nu exista nici o injurie. Sa-i spui unui personaj maroniu, nu este o injurie. Daca ii spuneam personaj portocaliu era tot o injurie? De cand culoarea este o injurie? Nu inteleg unde-i injuria. Si pot sa continui asa la infinit, pentru ca textele sunt vaste. Iata un alt crampei de atitudine a unui salariat al statului care incearca sa-si impuna optiunile personale intr-un fel institutional. De exemplu, dl Malaimare este enervat de faptul ca am distrus mouse-ul in direct: "Dar asta cu distrugerea in direct a unui obiect, cum e?" Probabil ca dansul este mai sensibil la spartul obiectelor. De ce? Il cheama Malaimare. Feelingul lui personal mi se pare nerelevant intr-o chestiune institutionala care se bazeaza pe o lege de functionare. Narcisa Iorga e obsedata sa-mi monitorizeze mie emisiunile, dl Mititelu zice ca este prea mult naduf in emisiunea mea. Daca imi arata cineva fragmentul de lege de functionare a CNA-ului in care se vorbeste despre naduf, eu imi dau demisia din televiziune pentru toata viata. "Sunt prea multe rafuieli in aceste emisiuni", il enerveaza pe dl Christian Mititelu. Pentru asta s-a inventat telecomanda. CNA are un alt rost.

In sfarsit, ca sa n-o mai lungim, folosesc acest prilej care imi este oferit de presa scrisa, asupra careia CNA-ul nu are nici un fel de influenta si nu o poate supune abuzurilor, sa le promit acestor politruci extrem de insalubri ca nu-i voi rata pe nici unul dintre ei in aceasta viata. La un moment dat, vom muri cu totii ca asa e datul omului, singura optiune este de timing. Dar si pana sa li se intample lor, cat inca ii mai prind in viata pe acesti nenorociti, care nu se pot eterniza in niste scaune din care isi permit sa faca abuzuri in aceasta tara a nimanui, le voi face rau. Sa conteze pe acest cuvant al meu, ca eu promit rar, si ma tin de promisiuni intotdeauna. Pana sa crape ei si sa treaca in nefiinta, eu o sa le fac lor foarte mult rau. Sa conteze pe asta!"

×
Subiecte în articol: mircea badea cna