x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Mircea Badea si Oreste s-au împrietenit cu Gerard Butler

Mircea Badea si Oreste s-au împrietenit cu Gerard Butler

20 Mai 2012   •   19:23
Mircea Badea si Oreste s-au împrietenit cu Gerard Butler

Intre Gerard Butler, Mircea Badea si Oreste s-a infiripat o frumoasa prietenie in timpul unui eveniment caritabil ce a avut loc in weekend la Cannes, urmand ca “Leonidas' sa raspunda invitatiei celor doua vedete autohtone de a vizita Romania. Mai multe poze pot fi accesate de pe site-ul oficial al lui Mircea Badea.

Intalnirea a avut loc la initiativa Madalinei Ghenea care a invitat cateva vedete din Romania la un eveniment caritabil.

Sean Penn, Petra Nemcova si Paul Haggis membrii fundatiei “Haitian Relief Organisation' au fost principalii organizatori ai eveniment caritabil care a avut loc in inima Cannes-ului cu ocazia participarii la a 65 editie a festivalului international de film.

La invitatia Madalinei Ghenea, au mai pasit pe covorul rosu, sustinand aceasta initiativa si Alessandra Stoicescu, Andreea Berecleanu, Anca Rusu, Teodora Burz, Carmen Bruma, Mircea Badea si Oreste Teodorescu.

Reunite sub conceptul Artists for Justice and Peace, mai multe vedete de la Hollywood s-au hotarat sa-si ajute semenii defavorizati de soarta sau de politici aberante.

● Cititi si vedeti mai mult pe caplimpede.ro

×
Subiecte în articol: fun