x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Mişu Găinuşă: Telespectatorii îl aşteaptă cu nerăbdare pe Huidu

Mişu Găinuşă: Telespectatorii îl aşteaptă cu nerăbdare pe Huidu

13 Sep 2012   •   18:34
Mişu Găinuşă: Telespectatorii îl aşteaptă cu nerăbdare pe Huidu
● Jurnalul National: In afara de Ghionoaia, ce alte povesti nepopulare romanesti veti aduce pe sticla in noul sezon al "Cronicii", care incepe pe 19 septembrie?
● Mihai Gainusa: Nici fratii Grimm nu au avut atatea personaje cate misuna acum prin peisajul mioritic. Il avem pe Praslea Canadianul si Merele de Aur cu Cianura, pe Greuceanu de Suspendat, pe Motanul Inca Neincaltat, Scufita Rosie Plagiatoare si Bunicuta Sovietica, Frumosul din Senatul Adormit, Ali Baba Dragnea si cei 40 de hoti de voturi, Hensel Gunoierul si Gretel Divortata sau chiar, mai nou, pe Fetita cu chibrituri, cutit si taximetrist.

● Oana Zavoranu ramane una dintre favoritele voastre. Exista o dragoste mare si cu nabadai intre voi, un atasament incontrolabil?
● Nu e atasament, e un simplu studiu zoologic. Suntem curiosi sa vedem, pana la urma, daca isi musca limba se otraveste? Cert e ca Pepe nu mai e vegetarian, a renuntat la varza acra si a dat-o pe pastrama.

● Rubrici noi, colegi noi exista in noul sezon?
● In fiecare an lumea ne intreaba daca venim cu ceva nou. Dar daca v-ati intoarce obositi de la serviciu si in loc sa va gasiti casa placuta, calduroasa, cu obiectele familiare v-ati trezi ca cineva v-a redecorat caminul si inauntru umbla tot felul de indivizi necunoscuti, nu v-ati supara? Ei bine, noi, in fiecare miercuri seara, de peste un deceniu, va asteptam acasa cu cina calda. Dar in fiecare saptamana va oferim alte surprize in farfuria ecranului. Pe cele indigeste le fierbem noi bine inainte.

● Cine-s pramatiile, paiatele, plagiatorii, oamenii fara obraz, vanatorii fara tinta, demisionarii amnezici, oamenii-sandvis pe care i-ati introdus in desfasurator?
● E vorba numai si numai de politicieni din Germania, figuri mondene din Elvetia, analisti din Norvegia si figuri civilizate din Suedia. Niste scarbe europene care vor ca noi, un popor atat de bine crescut, muncitor si educat, sa ajungem ca ei. Dar stati linistiti, niciodata n-o sa ne coboram la nivelul lor. Ar trebui sa ne dam jos din caruta si n-o s-o facem prea curand.

● Cat ati fost in vacanta s-au petrecut multe. Ce evenimente ai urmarit cu atentie, Misu, de-acasa?
● Eu in vacanta am exact tendinta instalatorului de a scoate capul din canal ca sa respire. Asa ca singurele evenimente notabile pe care le-am urmarit au fost evolutia dezamagitoare a nationalei germane la Campionatul European de fotbal, felul in care James Bond a aruncat-o pe regina mama din avion la Olimpiada, aventurile animalutelor din Ice Age 4 si senzationala piesa castigatoare la Festivalul de la Mamaia. Am uitat cine canta si cum suna. Ei, dupa toate astea, din nou capul la fund.

● Pe unde ai colindat vara asta?
● In vacanta nu mi-am permis sa stau o saptamana la Mamaia, dar cu jumatate din suma am facut plaja trei saptamani in Grecia. Apoi am vizitat castelele de pe Valea Loarei si va spun ca si acolo piata imobiliara e la pamant. O minunatie cu 300 de camere la Castelul Chambord, vedere la lac, vreo 50 de turnulete si o mica gradina in spate de zece hectare, chilipir nu alta, si nu gasesti cumparator, frate!

● Ce face Serban? L-ati convins sa-l aduceti, macar un pic, in fata camerelor in acest sezon?
● Serban e bine, il gasiti la KissFm in fiecare dimineata, la butoanele "Cronicii Carcotasilor". Telespectatorii nostri fideli il asteapta cu nerabdare, pentru ca timp de zece ani emisiunea a fost cu Huidu si Gainusa, dar intoarcerea e numai optiunea sa.

×