x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Mogulul media Rupert Murdoch îşi retrage fiul din Marea Britanie pe fondul unui scandal de spionaj

Mogulul media Rupert Murdoch îşi retrage fiul din Marea Britanie pe fondul unui scandal de spionaj

29 Feb 2012   •   13:46
Mogulul media Rupert Murdoch îşi retrage fiul din Marea Britanie pe fondul unui scandal de spionaj

James Murdoch, presedintele News International, care se ocupa de divizia de publishing din Marea Britanie a imperiului media al lui Rupert Murdoch, News Corporation, si-a dat demisia astazi.

Motivul oficial al plecarii acestuia este relocarea companiei News Corporation in New York, unde James Murdoch ar urma sa se ocupe de televiziunile corporatiei.

Mutarea vine insa pe fondul unui scandal de lunga durata, care a inceput dupa ce s-a aflat ca ziaristii de la News of the World, publicatie condusa de James Murdoch, care este fiul cel mic al lui Rupert Murdoch, au interceptat telefoanele mai multor personalitati.

News of the World si-a incetat aparitia, in urma acestui scandal.

"Ii suntem recunoscatori lui James pentru felul in care a condus News International in Europa si Asia si pentru contributia acestuia la dezvoltarea strategiilor de implementare a continutului online platit", a declarat Rupert Murdoch, cu aceasta ocazie.

"Apreciez profund abnegatia colegilor mei de la News International, care au muncit atat de mult pentru a informa publicul si ma bucura succesul pe care l-am obtinut sub indrumarea tatalui meu", a declarat si James Murdoch.

×