x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Morar şi Buzdugan, la paradă într-un Tico. ZUper Parada Mini

Morar şi Buzdugan, la paradă într-un Tico. ZUper Parada Mini

05 Noi 2012   •   13:58
Morar şi Buzdugan, la paradă într-un Tico. ZUper Parada Mini
Sursa foto: LA / Jurnalul National

Sâmbătă, Radio ZU a organizat prima ZUper Paradă Mini, eveniment la care au fost invitați toți șoferii de autoturisme marca Mini care își iubesc mașinile și care se simt săriți de pe fix. În frunte cu Mini Cooper-ul Coupe pe care ZU îl dă ca premiu la sfârșit de an, 50 de mașini au "defilat” cu mândrie prin București. Mihai Morar s-a prezentat la paradă cu un Tico vechi, dar care vine cu o puternică încărcătură emoțională pentru el. Daniel Buzdugan i-a fost alături pe scaunul din dreapta. Cei doi au condus parada împreună din mașinuța pe a căror portiere stătea scris: "Când mă fac mare vreau să fiu Mini”.

Acest Tico este prima mașină pe care realizatorul matinalului de la Radio ZU a condus-o după ce și-a luat carnetul. Între timp a schimbat multe autoturisme, dar acesta i-a rămas în suflet. Evenimentul de sâmbătă a fost ocazia perfectă pentru ca Mihai să scoată "bătrânul” Tico la o plimbare ca pe vremuri. Mașina s-a păstrat bine și a funcționat fără probleme pe tot traseul ZUper Paradei Mini. A pornit de la Sala Palatului și a continuat pe B-dul Tineretului, pe la Piața Unirii, Piața Universității, Piața Romană, cu oprire în parcarea din Piața Victoriei unde toți participanții au făcut o poză de grup. Cei care au urmărit parada de pe trotuar au putut admira, în ordinea opririi la semafor, Mini Cooper-ul del a ZU, Tico-ul lui Morar, apoi de la modele Mini de epocă până la cele ma noi variante.

"Cea mai iubită mașină urbană. Cel mai iubit brand de radio din România. Cei mai frumoși piloți. Îți mulțumim că nu ești normal. Îți mulțumim că ești ZU”. Acestea sunt cuvintele pe care Mihai Morar le-a postat pe pagina lui de Facebook la sfârșitul zilei de paradă. Cei care vor să pună mâna pe Mini Cooper-ul de la ZU trebuie să facă în așa fel încât să câștige orice concurs de la radio. Fiecare premiu vine însoțit și de o cheie. Pe 17 decembrie toți deținătorii de chei vor încerca încuietoarea cutiei în care stă mașina. Doar una dintre ele este norocoasă.

MAI MULTE POZE DE LA PARADA, AICI

×