x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Negru şi Badea au găsit un portofel burduşit cu euro

Negru şi Badea au găsit un portofel burduşit cu euro

26 Iul 2012   •   14:02
Negru şi Badea au găsit un portofel burduşit cu euro

Nu mai este un secret pentru nimeni ca Dan Negru este un tip... cumpatat, ca toti banatenii care stiu sa pretuiasca banul, asa cum ii place lui sa spuna. La petrecerea oferita partenerilor masculini de business de Intact Media Group, miercuri seara, la Biker's Club, si la care a participat si prezentatorul emisiunii "Demascarea', invitatii s-au putut bucura de nenumarate modalitati de distractie, o adevarata risipa, in viziunea lui Negru.

Domnii au admirat cele mai recent lansate motociclete de la Automobile Bavaria, au condus masinute in circuit cu telecomanda, au tras cu arcul, au degustat bauturi fine, au putut beneficia de o sedinta de masaj, iar cei mai curajosi dintre ei au putut incaleca nabadaioasa "Wheelie Machine', o motocicleta care te ridica in cateva fractiuni de secunda pe o roata. Colac peste pupaza, gazda evenimentului, Mircea Badea, a anuntat la microfon ca a gasit un portofel de firma, intreband cine este posesorul. Razand cu gura pana la urechi, Dan Negru a spus ca ii apartine. Vazand ca nimeni nu-l revendica, cele doua vedete au deschis portmoneul si au vazut ca are cateva bancnote de euro, moment in care l-au predat la bar, loc de unde a fost ridicat de proprietar, cateva minute mai tarziu. Si poate cel mai dificil moment pentru Negru a fost acela in care pe pajistea localului a fost adus o superba limuzina BMW de 450 de cai putere si care putea fi achizitionata contra unei sume pe masura: "Oricat mi-ar placea si mi-as dori masina asta, banateanul din mine niciodata nu m-ar lasa sa cheltuiesc o asemenea suma'.

In schimb, un norocos castigator al tombolei va avea parte de un weekend de test drive cu respectiva masina, care are valoarea unei case. La fel, un posesor de carnet de tip A va putea testa una dintre motocicletele prezentate de Automobile Bavaria.

×