x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Noua generaţie de juriu X Factor caută următorul superstar al României

Noua generaţie de juriu X Factor caută următorul superstar al României

de Cristiana Stamatescu    |    23 Iul 2012   •   18:26
Noua generaţie de juriu X Factor caută următorul superstar al României

Juriul X Factor porneste la drum. Delia, Cheloo si Dan Bittman se apuca de treaba si le dau intalnire ardelenilor cu factorul X miercuri si joi la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj. Pe 25 si 26 iulie au loc primele auditii cu juriul X Factor, auditii deschise publicului. Astfel, toti cei care isi doresc sa vada un show la puterea X sunt asteptati de la ora 10:00 si de la 15:00 sa ia parte la show-ul pe care concurentii acestui sezon il vor face in fata celor trei jurati.

Show la puterea X
Juriul X Factor pleaca in cautarea urmatorului superstar al Romaniei, iar romanii se pot bucura de un show la puterea X inca dinainte ca X Factor sa ia startul la Antena 1. Telespectatorii pot deveni spectatori, facand parte din public la auditiile cu juriul X Factor ce vor incepe miercuri si joi la Cluj, la Casa de Cultura a Studentilor. Ardealul este prima zona in care Delia, Cheloo si Dan Bittman ii asteapta pe romani sa demonstreze ca au voce, carisma, prezenta scenica, pot transmite emotie si pot cuceri publicul. Cei trei se afla pentru prima data in ipostaza de jurati, astfel ca emotiile sunt si pentru ei la fel de mari ca si pentru concurenti.

Dan Bittman este nerabdator: "Am un fel de curiozitate febrila. Vreau sa inceapa odata. Acum a sosit momentul si de abia astept sa intru in ring. Am o stare foarte buna cu privire la ce se va intampla", a povestit juratul care va veni la Cluj, direct din Delta Dunarii.

Agenda incarcata
Cheloo va ajunge si el la Cluj de la Costinesti, acolo unde are concerte in aproape fiecare seara: "Sunt tare curios cum vor fi concurentii, sunt sigur ca vom avea parte de foarte multe surprize", a declarat acesta. Si Delia este entuziasmata si, desi are o perioada extrem de aglomerata, cu concerte, promovarea celui mai recent clip si pregatirile pentru nunta, X Factor va deveni o prioritate: "Saptamanile urmatoare o sa fiu trup si suflet la X Factor. Eu ma implic foarte mult in fiecare proiect si, desi sunt tare nerabdatoare sa incepem, ma gandesc putin cu emotie la momentul la care va trebui sa dau "nu", a povestit jurata X Factor.

Cluj, Iasi, Bucuresti...
De la Cluj, juratii X Factor pleaca la Iasi unde pe 30 si 31 iulie ii vor asculta pe cei veniti la auditii in Moldova, pentru ca mai apoi sa revina in Bucuresti. Ultimele auditii cu juriu vor avea loc pe 3, 4 si 5 august la Palatul Copiilor din Bucuresti si, ca si la Cluj si Iasi, toti cei care vor sa ii sustina pe concurenti sau sa vada avanpremiera supershow-ului care va incepe in toamna la Antena 1.

Mai multe informatii telespectatorii pot afla urmarind site-ul oficial: www.xfactor.a1.ro si pagina de Facebook: http://www.facebook.com/xfactor.romania.

×