x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Pe locuri, fiţi gata: Good Food a dat startul Competiţiei de gătit în şcoli !

Pe locuri, fiţi gata: Good Food a dat startul Competiţiei de gătit în şcoli !

31 Oct 2011   •   06:43
Pe locuri, fiţi gata:  Good Food a dat startul Competiţiei de gătit în şcoli !

“Cautam urmatoarele vedete ale campanie noastre, Copiii in bucatarie, competitia de gatit in scoli! Daca ai intre 8 si 14 ani, nu uita sa-ti exersezi talentul, sa-ti inscrii scoala pe www.goodfood.ro sau sa o votezi si sa-ti pregatesti echipa de sustinatori!'

Pana la finalul anului scolar, acesta va fi mesajul echipei Good Food care isi continua Campania Copiii in bucatarie prin Competitia de gatit in scoli! Marti, 18 octombrie 2011, revista BBC Good Food a lansat prima dintre competitiile de gatit in scoli pentru elevii din cadrul Mark Twain International School, Bucuresti. Competitia de gatit in scoli propune copiilor cu varste cuprise intre 8-14 ani sa isi exerseze talentul culinar sub sustinerea parintilor, colegilor si a profesorilor, dar mai ales sa-i implice in interesanta poveste a gatitului si sa-i indrume spre o alimentatie sanatoasa. Timp de noua luni, echipa Good Food va derula competitia de gatit pentru copii in scolile partenere, iar criteriile de jurizare ale competitiei sunt: aspect, gust si originalitate. Mecanismul concursului este simplu - scoala trebuie inscrisa pe site-ul www.goodfood.ro, iar in functie de numarul de voturi se vor alege urmatoarele scoli participante in proiect. In cadrul fiecarei scoli in care se va derula competitia, primii trei castigatori merg in marea finala din iunie, al carei mare premiu va fi o excursie de patru persoane la Good Food Show, Birmingham, Marea Britanie. De asemenea, si parintii au sansa de a castiga o masina Opel Meriva.

Pentru a intra in competitie, parintii trebuie sa vina in scoala participanta sa-si sustina copilul si va fi inscris in cursa pentru marele premiu sau poate sa se inscrie pe www.goodfood.ro si sa incarce poza cu el si copilul in bucatarie. Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti, in luna iunie, in cadrul finalei.

“Am remarcat inca de la inceput campania initiata de publicatia BBC Good Food si ne-am dorit ca acesta competitie sa debuteze in cadrul scolii noastre. Mark Twain International School incurajeaza alimentatia sanatoasa in randul elevilor sai, in cele doua campusuri ale scolii servindu-se in fiecare zi meniuri proaspete, corelate cu varsta copiilor. Acest concurs este cu siguranta o modalitate inedita de a promova un stil de viata sanatos, iar daca la mijloc este si distractie, cu atat mai bine', declara Mihaela Bachmann Iliescu, Marketing & PR Manager pentru Mark Twain International School.

Castigatorii primei editii, care merg mai departe in finala sunt Dalia Georgescu (locul I), Lara Maior (locul II) si Daria Tuca(locul III)

Poze de la eveniment gasiti aici

http://www.goodfood.ro/articol/goodfood-a-dat-startul-competitiei-de-gatit-in-scoli.html

Competitia in scoli face parte din cel mai de succes proiect adresat copiilor, campania Copiii in Bucatarie, derulata de Good Food incepand cu anul 2008. “Noi, cei din echipa Good Food, suntem foarte bucurosi ca am reusit sa intram intr-o noua etapa cu campania Copiii in bucatarie. Acum ducem competitia in scoli, accentuand importanta educatiei culinare in randul copiilor. Insa nu predam lectii, ci ne jucam cu fructele si legumele proaspete, cu ingredientele naturale si cu mancarea sanatoasa. In plus, de-a lungul competitiei, vom avea alaturi specialistii Glamour Dent si Tetra Pak care vor da un plus de informatii binevenite pentru toti copii', declara Cristina Mazilu, redactor sef Good Food.

Pentru mai multe informatii despre “Copiii in bucatarie' si “Competitia de gatit in scoli' va rugam sa accesati site-ul www.goodfood.ro.

Good Food este singura revista de gastronomie din Romania care te face sa gatesti din placere, si care, pe langa zona dedicata retetelor si meniurilor savuroase, iti ofera si povesti culinare apetisante numai bune de citit cand nu intri in bucatarie.

×
Subiecte în articol: mass media