x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Petrece Revelionul cu Antena 3

Petrece Revelionul cu Antena 3

30 Dec 2011   •   14:39

Pentru ultimele zile din an, Antena 3 a pregatit telespectatorilor un program special. Vineri seara, de la ora 22.00, Victor Ciutacu, intr-un dialog cu Dan Puric, prezinta o editie speciala Vorbe grele despre suveranitate, credinta, patriotism si nationalism. Cum vede actorul si regizorul de succes mersul Romaniei, in ce masura se adapteaza si care-i calea spre iesirea din inertie si resemnare? Afla vineri seara la Vorbe grele, de la ora 22.00.

Sambata, 31 decembrie, de la ora 19.30, Antena 3 va transmite, in direct, din Piata Constitutiei, "Revelionul" organizat de Primaria Municipiului Bucuresti, unde vei avea ocazia sa-i vezi pe artistii tai preferati, dar si pe concurentii de la X Factor. Noaptea dintre ani a Antenei 3 va continua cu un concert extraordinar "Ovidiu Lipan Tandarica & The Blakanic Explosion!", ce va fi transmis incepand cu ora 1.30.

Duminica, in prima zi a noului an, de la ora 19.00, Subiectiv prezinta ce le rezerva astrele in 2012 liderilor politici. Astrologul Mariana Cojocaru va dezvalui intre cine exista o relatie de complicitate perfecta si ce personaj de pe scena politica va trebui sa munceasca de 3 ori mai mult anul urmator. Afla ce politician va face o figura exceptionala la toamna si mai ales cine are capacitatea de a citi gandurile.


×