x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii Nou la târgul de job-uri: cum te lași de muncă

Nou la târgul de job-uri: cum te lași de muncă

28 Mar 2017   •   19:40
Nou la târgul de job-uri: cum te lași de muncă
Sursa foto: PhotoBylove/Getty Images/iStockphoto

Angajaţii care doresc să demisioneze de la actualul loc de muncă, dar nu sunt hotărâţi, au la dispoziție un "Stand de Demisii" care va fi amplasat, în premieră, la un târg de joburi. Ca să se asigure că iau decizia corectă, ei pot da o serie de teste, și dacă nici după aceea nu sunt deciși, vor primi consiliere gratuită de la psihologi și specialiști în HR.

 

"În cadrul TdC (Târgului de Cariere) va fi amplasat Standul de Demisii, locul unde candidaţii vor putea discuta cu recrutori şi psihologi despre viaţa lor profesională şi vor putea decide dacă jobul lor actual e cel potrivit pentru ei", se arată în comunicatul organizatorilor. Târgul va fi deschis miercuri și joi, la Sibiu. Orice angajat care nu este pregătit încă să îşi caute alt loc de muncă, va avea la dispoziţie un loc special amenajat în care va putea să facă anumite teste. Dacă nici în urma testelor nu s-a hotărât să demisioneze, atunci poate apela la consiliere gratuită din partea unor specialişti în Resurse Umane şi psihologi.

La acest târg de cariere, 40 de companii pun la dispoziţie 2.000 de locuri de muncă vacante în domenii precum IT, auto & automotive, inginerie, producţie, limbi străine, servicii financiare, servicii clienţi, management, contabilitate, transporturi, logistică, vânzări, achiziţii. Miercuri, de la ora 10, va fi organizat unn atelier la care cei interesaţi „vor învăţa noţiuni ce ţin de cele mai populare trenduri online, oportunităţile din mediul digital şi strategiile de marketing digital aplicate de companii, dar şi noţiuni aprofundate despre prezenţă online, SEO & SEM, social media şi email marketing".

 

În cadrul târgului de la Sibiu se caută vorbitori de engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă, daneză, portugheză şi bulgară.

×