x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii Targul de carieră „Angajatori de top” continuă online până pe 9 mai

Targul de carieră „Angajatori de top” continuă online până pe 9 mai

de Diana Scarlat    |    10 Apr 2011   •   15:00

Porţile târgului de carieră „Angajatori de top” s-au închis sâmbătă, la ora 17.00, după două zile în care a angajatorii prezenţi cu oferte au fost vizitaţi de peste 15.000 de tineri absolvenţid e studii superioare, aflaţi în căutarea unui loc de muncă. CV-urile se mai pot depune însă, în continuare, până luna viitoare, pe site-ul www.hipo.ro.

„Angajatorii ne-au transmis că au primit foarte multe CV-uri de la persoane bine pregătite şi că sunt foarte mulţumiţi. Au fost stabilite multe interviuri pentru angajare, iar candidaţii mai pot aplica până pe 9 mai pe pagina web hipo.ro pentru cele peste 2.250 de joburi oferite de companiile participante la această ediţie a târgului”, spune Delia Moreanu, PR Catalyst, organizator al evenimentului. Numărul de joburi oferite la această ediţie „Angajatori de top” este aproape dublu faţă de primăvara anului trecut, iar companiile caută specialişti în mai multe domenii, atât pentru posturi   în România, cât şi în alte ţări europene. 

Topul oraşelor, în funcţie de numărul de joburi oferite de companii până pe 9 mai este: Cluj-Napoca; Iaşi; Braşov; Ploieşti; Piteşti; Timişoara. În privinţa oportunităţilor de angajare, oferta companiilor acoperă domeniile IT&C, outsourcing, consultanta, FMCG, inginerie, financiar-bancar şi media. CV-urile primite la stand în cele două zile ale evenimentului vor fi evaluate, iar candidaţii selectaţi vor fi chemaţi la interviu.
Oportunităţile de carieră, studiile de caz, programele de internship şi cele de management trainee au fost apreciate de vizitatorii târgului de carieră Angajatori de top. Un alt punct de interes pentru candidaţii prezenţi a fost standul CV Clinic, unde tinerii au primit feedback referitor la cum să-şi construiască CV-ul astfel încât să-şi crească şansele invitării la interviuri pentru posturile la care aplică.

Urmatoarea ediţie a târgului de carieră „Angajatori de top” va avea loc în luna octombrie, când organizatorii aşteaptă 100 dintre cele mai importante companii din România.

×