x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri "Planeta umană", la Cărtureşti

"Planeta umană", la Cărtureşti

17 Sep 2012   •   16:19

E-MEDIA lanseaza marti, la Libraria Carturesti, un produs valoros destinat pietei audio-vizuale din Romania si Republica Moldova. Este vorba de o serie de opt filme documentare de o calitate exceptionala, realizate de BBC.

La lansarea de la ora 12:00 participa personalitati ale vietii cultural-stiintifice romanesti, specialisti, mass-media, tineri, elevi, studenti si reprezentanti de la British Council. Documentarele vor fi prezentare de Andrei Dorobantu, fizician, iar celebrul teleast si jurnalist dr. Andrei Bacalu saluta evenimentul printr-un mesaj, trimis din Israel. "Planeta umana' ("Human Planet') celebra serie de 8 documentare tv, primita elogios pe piata mondiala in 2011, va propune o calatorie fantastica in timp si spatiu, care are ca ghid pe cunoscutul, oscarizatul si carismaticul actor britanic JOHN VINCENT HURT .

Filmele ofera un valoros depozit de cunostinte geografice, antropologice, traditii si meserii originale, mai putin abordate de cineasti, transpuse pe suport DVD in HD cu titraj in limba romana. Un excelent material didactic pentru elevi si studenti. (D. A.)

×