x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri "Plasa de stele", lider absolut de audienţă

"Plasa de stele", lider absolut de audienţă

14 Sep 2011   •   21:00

Noul sezon "Plasa de stele" a luat startul in forta marti seara la Antena 1, cu o editie spectaculoasa care a reusit sa aduca in fata televizoarelor peste un milion de telespectatori din mediul urban.

Dan Negru ramane si in aceasta toamna preferatul romanilor. "Plasa de stele", emisiune difuzata aseara de Antena 1, s-a impus lider de piata la nivelul targetului all urban. Editia care i-a prins in plasa pe Viorica si Ionita din Clejani, Andreea Marin si Ka­mara a facut deliciul telespectato­ri­lor care au urmarit revenirea lui Ne­gru cu sufletul la gura. Emisiunea Antenei 1 a inregistrat un rating me­diu de 5,5 procente si o cota de piata de 14,6%, surclasand programele concurentei. Locul al doilea a fost ocupat de Pro TV cu 4,5% rating si 11,8% share, pentru ca locul al treilea sa ii revina postului Kanal D, cu 3,9% audienta medie si 10,4% share.

Ingeniozitatea si dedicarea cu care echipa de la "Plasa de stele" pla­nuie­ste fiecare farsa a facut ca in mi­nutul de aur, 20:47, Antena 1 sa fie urmarita de 1.026.000 de telespectatori din mediul urban, de trei ori mai multi decat numarul celor care la aceeasi ora urmareau postul Pro TV.

×