x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Prinţul Persiei vine vineri la Antena 1

Prinţul Persiei vine vineri la Antena 1

13 Dec 2012   •   15:47
Prinţul Persiei vine vineri la Antena 1
Sursa foto: Andrew Cooper, SMPSP

Antena 1 aduce povestea Prinţului Persiei vineri 14 decembrie, de la 20:30. Jake Gyllenhaal şi Gemma Arterton vor purta telespectatorii în lumea antică şi îi vor cuceri cu o poveste incredibilă. Personaje fantastice, aventuri prin dunele de nisip şi multă adrenalină, toate acestea nu vor lipsi din filmul “Prinţul Persiei: Nisipurile Timpului”. Şi pentru că filmul începe imediat după terminarea Observatorului special, Octavia Geamănu rămâne în redacţie, să nu rateze începutul.

“Prince of Persia îmi aminteşte de copilărie. A fost jocul pe care l-am primit de la părinţii mei,   împreună cu primul meu computer. De-abia aşteptam să vin de la şcoală ca să îl pot juca. N-am reuşit niciodată să ajung la ultimul nivel, însă voi afla deznodământul vineri, după Observatorul special. Am cumpărat deja popcorn, pentru că voi vedea filmul în redacţie, împreună cu câţiva colegi. Nu vrem să ratăm începutul filmului!”

Bazat pe celebrul joc video, filmul prezintă incredibila poveste a lui Dastan, un prinţ persan care se aliază cu Tamina, o prinţesă dintr-un imperiu rival, pentru a dejuca planurile unui rege care vrea să provoace o furtună de nisip în stare să distrugă întreaga lume. Pentru a câştiga, prinţul trebuie să învingă o serie de fiinţe fantastice, ajutat şi de Pumnalul Timpului, o armă în stare să controleze timpul: să-i încetinească scurgerea sau să-l dea înapoi.

×
Subiecte în articol: Prinţul Persiei antena 1