x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri "Rai da´buni, prima emisiune transmisa in direct, din aer.

"Rai da´buni, prima emisiune transmisa in direct, din aer.

27 Mai 2011   •   12:50
"Rai da´buni, prima emisiune transmisa in direct, din aer.

"Rai da' buni" a facut joi seara istorie in televiziune. Emisiunea Antenei 2 a fost prima transmisiune difuzata in direct, din aer.

Desi au acceptat nenumarate invitatii in emisiuni de televiziune, Andreea Balan, Rita Muresan, Oana Roman, Alexandra Ungureanu, Tibi Scobiola, Bianca Ionita si fetele de la Amadeus au trait o experienta de neuitat in emisiunea "Rai da' buni", testand pe pielea lor cum este sa fii invitat la inaltime.

Cu toate ca are rau de inaltime, Rita Muresan s-a incumetat si a urcat cuminte pe platforma care a ridicat-o la peste 70 de metri, Daniel Buzdugan incurajand-o pe tot parcursul calatoriei.

O alta premiera a fost si pentru cei doi maramureseni Cornelia si Lupu Rednic, care, pentru prima oara, au cantat si au dansat tropotita, in aer, in direct. "A fost extraordinar", a exclamat Cornelia Rednic.

Momentul culminant al serii a fost numarul extrem de periculos de magie al lui Alin Blaine( iluzionistul antrenat de celebrul magician David Blaine). Suspendat in aer, legat doar de o funie careia i s-a dat foc si cu o camasa de forta, Alin Blaine a reusit sa scape in timp util, in aplauzele publicului prezent la Palatul Mogosoaia.

×