Cat de savuroasa e de fapt Romania, ramane de constatat incepand de maine, 17 martie a.c., cand, de la ora 13.30, la TVR 2, este programata premiera show-ului "Romania delicioasa', o emisiune prezentata si realizata de Razvan Exarhu. "Este vorba despre un proiect inceput la un moment dat care acum a revenit", ne-a explicat el. In prima editie, realizatorul si-a propus sa asocieze vinurile de Sahateni (Dealu Mare) cu mancarea saseasca. "La Malancrav, localitatea dintre Sighisoara si Medias unde Printul Charles are un conac, am adus un bucatar din Tarnava sa gatim impreuna. Si am facut ciorba de porc cu hrean, zama de trei minute (n.n. o mancarica in care se pun, printre alte ingrediente, carnati de porc afumati, tarhon, oua) si, la desert, lichiu (n.n. o placintica ce arata precum o lipie). Pentru final, am pregatit o surpriza. Voi aparea intr-o postura in care lumea m-a vazut pana acum", ne-a povestit Razvan. "Romania delicioasa" se va difuza la TVR 2, in fiecare dupa-amiaza de sambata.