x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Reghe continuă aventura americană după meciul Steaua - Spartak Trnava!

Reghe continuă aventura americană după meciul Steaua - Spartak Trnava!

de Cosmina Stoicescu    |    30 Iul 2012   •   12:23
Reghe continuă aventura americană după meciul Steaua - Spartak Trnava!

Joia aceasta, ai parte de fotbal european si aventura americana numai la Antena 1. De la ora 20:45, Antena 1 prezinta Steaua in Europa League intr-un meci de zile mari. Steaua – Spartak Trnava de pe Arena Nationala va fi transmis in direct de Antena 1, urmand ca de la ora 22:30, Prodanca si Reghe: Aventura americana sa continue cu noi intamplari inedite si locatii spectaculoase.

Pe teren, in mijlocul unei confruntari de exceptie, alaturi de echipa sa, in afara terenului, cu cei apropiati, alaturi de familie intr-o vacanta inedita. Joia aceasta, la Antena 1, telespectatorii il vor descoperi pe celebrul antrenor al Stelei, Laurentiu Reghecampf in doua ipostaze diferite, vor trai alaturi de el un meci de zile mari si il vor cunoaste in viata de familie, surprinsa in spectaculosul reality show de la Antena 1: Prodanca si Reghe: Aventura americana.

Dupa meciul Steaua – Spartak Trnava, transmis in direct de Antena 1, aventura americana va continua, de la 22.30, cu noi peripetii pe taram american. Saptamana aceasta, alaturi de Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan, cei de acasa vor poposi in California cat ai spune Disneyland!

×