x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Revelionul bate ghinionul, la Antena 1

Revelionul bate ghinionul, la Antena 1

de Anca Nicoleanu    |    27 Dec 2012   •   09:38
Revelionul bate ghinionul, la Antena 1
Crudu face show. Cruduţa e "pedepsită" de colegele ei din "tabăra fetelor" pentru că, din cauza ei, au pierdut una dintre probele din "noaptea pariurilor". Trebuie să facă podul şi sfoara. Cei care au cunoştinţe elementare de gimnastică ştiu despre ce vorbesc. Crudu se încăpăţânează să le facă pe amândouă cocoţată pe tocuri. Îşi lăbărţează picioarele pentru sfoara şi eşuează, în alunecare, dezvelindu-şi posteriorul pe de-a-ntregul, spre încântarea privitorilor. "Gata, cu Cruduţa ai promo-ul!" strigă, din uşa CAR-ului, Laurenţiu Niculescu, către colegul de la departamentul promo. "Acu' o să te strigăm Cruduţa Ruptuţa", se aude vocea lui Marcel Pavel, aflat în "tabăra băieţilor". Filmarea se opreşte pentru câteva minute. Adrian Minune se precipită de colo-colo cu telefonul mobil la ureche, Maria Cârneci şi "pedepsita" Cruduţa se duc la o ţigară şi, în drum spre ieşire, "culeg" câte un măr din lădiţele cu fructe pregătite pentru o probă ce va să vină. Niculina Stoican îşi pune pe umăr poşeta şi haina şi părăseşte în grabă platoul. Rică Răducanu împarte zâmbete largi ălora de-i ies în cale, iar Vali Vijelie şi Florin de la Hi-Q se fotografiază cu patru coreeni care vor avea şi ei rolul lor în programul de Revelion al Antenei 1. Revelion pe care, pentru al 13-lea an, îl va prezenta Dan Negru. Cam asta era atmosfera zilele astea, în studiourile Kentauros, la filmările pentru "2012 + 1. Revelionul bate ghinionul". Un program de Revelion care se anunţă plin de momente de senzaţie.

100 de artişti. Ce vor vedea telespectatorii Antenei 1? "În primul rând, celebrităţi pe care nimeni niciodată nu le-a văzut în emisiuni de divertisment, invitaţi care ne vor surprinde prin prestaţia lor! Avem probe de senzaţie, cu vedete şi cu oameni obişnuiti, de-a dreptul speciali. Mai avem un moment de senzaţie pe care l-am pregătit pe ascuns unui star invitat. Iar la 12 noaptea este un moment de mare senzaţie, care a surprins nu numai invitaţii, ci şi toată echipa de filmare, tot publicul, toţi vecinii din cartier! E bombă, ce mai...", spune producătorul Dana Mladin. Dan Negru o completează: “De Anul Nou, aducem telespectatorilor Antenei 1 o tradiţie, cea a Revelioanelor bine făcute, aşa cum am făcut de 12 ani încoace. Vor fi în platou peste 100 de artişti, care ştiu să se distreze şi să transmită voie bună şi în casele românilor". Din punctul de vedere al Danei Mladin, va fi un Revelion... muncit. "În fiecare an sper ca Revelionul din anul ce urmează să fie mai simplu, mai lipsit de probleme, mai rapid filmat. Niciodată nu se întâmplă. De câţiva ani, seara de 31 decembrie mă prinde în montaj! Pentru că e foarte mult de lucru la tot materialul pe care îl filmăm noi cu invitaţii", spune ea.

Negru, cel mai bun. Longevivul cuplu Dan Negru, prezentator, – Dana Mladin, producător, are la activ numai emisii de top. De ce-l preferă Dana pe Negru? "Când lucrăm împreună, l-aş bate non-stop pe Negru. Cum probabil ar face şi el cu mine. D'aia ne şi înţelegem şi facem treabă bună împreună! Dan este unul dintre foarte puţinii prezentatori care ştiu ce înseamnă cu adevărat televiziunea şi meseria asta, deloc uşoară. Pentru asta îl dau de exemplu tuturor", mai spune Dana. L-am întrebat pe Dan ce aşteaptă de la anul cel nou. "De la 2013, îmi doresc să nu fie nici mai bun, dar nici mai rău ca 2012. Ştiu că duşmanul binelui e mai binele. Eu vreau binele din 2012”.

×