x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Roxana Vancea – antrenoarea personalã a lui Marian Duţã în prima ediţie DimiNeatza

Roxana Vancea – antrenoarea personalã a lui Marian Duţã în prima ediţie DimiNeatza

de Cosmina Stoicescu    |    16 Iul 2012   •   13:53
Roxana Vancea – antrenoarea personalã a lui Marian Duţã în prima ediţie DimiNeatza

Incepand de astãzi, Ruxandra Luca si Marian Dutã dau startul diminetilor fierbinti de varã, intr-un matinal vesel si relaxat. Le vor fi alãturi Roxana, Vladutz si Bulinel Bibanu’, cel mai nou reporter al matinalului. Cu muzicã bunã, invitati frumosi si multã voie bunã, Ruxandra si Marian promit sã nu ii dezamãgeascã pe maestrii matinali, cãrora le-au oferit o binemeritatã vacantã dupã un an foarte incãrcat. Ca sã-i mai alunge putin din emotii, Roxana a devenit antrenoarea personalã a lui Marian Dutã. De luni panã vineri, de la ora 08.00, Ruxandra si Marian le dau intalnire telespectatorilor DimiNeatza, in fata micilor ecrane.

Dupã un an intreg in care si-au intampinat telespectatorii cu un vesel 'Neatza', Rãzvan si Dani au primit o binemeritatã vacantã. Si pentru cã nu s-au prea indurat sã lipseascã, acestia le-au lãsat la carma matinalului de vacantã doi 'matinali' de incredere. Ruxandra si Marian vor da startul diminetilor haioase, la Antena 1. Alãturi de cei doi matinali instruiti riguros de Rãzvan si Dani, vor fi in fiecare dimineatã Roxana, Vladut si cel mai nou reporter al matinalului - Bulinel Bibanu’.

Vizibil emotionati, Ruxandra si Marian au inceput dimineata cu o lectie de tonifiere oferitã de vecina RoxãNeatza, pentru ca Bulinel Bibanu’ sã isi facã aparitia in platou cu o nouã idee de afacere, la fel de trãsnitã cum ne-a obisnuit. In timp ce Vlãdutz a pregãtit o zacuscã de varã, Roxana s-a ocupat de un program de antrenament pentru Marian, pe care dupã ce l-a pus la inviorare, i-a pregãtit o lectie de mers pe role.

Printre invitatii care au cãlcat pragul DimiNeatza incã din prima editie a emisiunii s-au numãrat Fredi Camacho si Ana Maria Petre, Florin Vasilicã si Grupul Teleormanul, Amna si fetele de la Heaven. In fiecare DimiNeatzã, incepand cu ora 08.00, Ruxandra si Marian ii vor intampina pe telespectatori cu muzicã bunã, invitati frumosi si multã voie bunã. Telespectatorii se vor putea bucura si dupã emisiune de retetele lui Vlãdutz, glumele amuzante si invitatii zilei pe pagina emisiunii neatza.a1.ro si pe pagina de facebook facebook.com/neatzacurazvansidani.

×