x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Seriale TV. Dramă şi acţiune 100%

Seriale TV. Dramă şi acţiune 100%

30 Aug 2012   •   19:33
Seriale TV. Dramă şi acţiune 100%

Sezonul 3 din "Ofiteri incepatori', sezonul 2 din "Hawaii 5.0' si un nou sezon din "Anatomia lui Grey' (5) sunt noutatile pe care Universal Channel si Diva Universal ni le propune doar in aceasta saptamana. Vor urma saptamanile urmatoare "Dexter' si "Aproape legal'...

"Ofiteri incepatori'/ Serial/ Diva Universal/ Premiera: luni, 3 septembrie, ora 21:00
Au trecut, deja, doi ani si "bobocii' de la Divizia 15 nu mai sunt chiar niste ofiteri incepatori, ci se pregatesc sa devina politisti experimentati. Au visat sa traga cu arma, sa ajute oamenii, sa-i prinda pe baietii rai si sa fie duri. Si au reusit. Dar cu ce pret? Ce trebuie sa dea la schimb, personal si profesional, pentru a-si urma meseria? Si cum reusesc sa ramana integri, sa-si pastreze sentimentele si personalitatile, cu o asemenea profesie?

In cel de-al treilea sezon, care debuteaza la Diva Universal luni, 3 septembrie, la ora 21:00, apare o tema fundamentala, care are legatura cu toate personajele: ai grija ce-ti doresti! Tema i se potriveste mai ales lui Andy. Si-a dorit jobul inapoi si acum l-a obtinut, cu anumite conditii. L-a vrut pe Swarek, l-a castigat si pe el, dar cu cateva conditii. Pe langa toate astea, Andy si-a dorit sa o readuca pe mama sa in viata ei si in sezonul acesta va reusi, dar va fi dureros pentru Andy.
Sezonul 3 din "Ofiteri incepatori' aduce un nou membru al echipei - pe fostul soldat Nick Collins, interpretat de actorul Peter Mooney, care influenteaza intr-un mod neasteptat firul actiunii din acest nou sezon.



Remake dupa anii ‚70 - "Hawaii 5.0'/ Serial/ Universal Channel/ Premiera: luni, 3 septembrie, ora 22:00
Productia "Hawaii 5.0' este un remake modern al serialului cu acelasi nume din anii ’70, care urmareste o echipa de ofiteri federali de elita, a carei misiune este sa scape insulele Hawaii si plajele lor insorite de cei certati cu legea. Detectivul Steve McGarrett (Alex O’Loughlin), un ofiter de marina decorat, devenit politist, se intoarce in Oahu, pentru a investiga asasinarea tatalui sau. La insistentele Guvernatorului, McGarrett devine liderul unei echipe de elita, a carei misiune este urmarirea celor mai periculosi raufacatori din Hawaii si care are toata libertatea de care are nevoie pentru a-si indeplini misiunile riscante.

"Anatomia lui Grey'/Serial/Diva Universal/Premiera: luni, 3 septembrie, ora 20:00.
Premiat in 2007 cu Globul de Aur pentru Cel mai bun serial dramatic si avand numeroase nominalizari la premiile Emmy, printre care si pentru Cel mai bun serial dramatic, "Anatomia lui Grey' revine la Diva Universal cu sezonul 5.

Vor reusi, oare, Meredith Grey si Derek "McDreamy' Shepherd sa ramana fericiti pana la adanci batraneti, precum in basme? Meredith a inteles ca ea si Derek pot forma un cuplu extraodinar, dar acum au de infruntat suisurile si coborasurile vietii in doi!

Continuand primul lor an ca medici rezidenti la Seattle Grace Hospital, Meredith, Cristina Yang, Izzie Stevens si Alex Karev sunt, totodata, si mentorii propriilor interni, printre care se afla si sora vitrega a lui Meredith, Lexie Grey. Lexie este colega de camera si confidenta lui George O'Malley care, dupa divortul de Callie, despartirea de Izzie si vestea ca a picat testul de rezident, se lupta din rasputeri sa isi revina atat pe plan personal, cat si profesional.
Episoadele serialului vor fi difuzate de luni pana joi, la 20:00.

×