x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri "Sinteza Zilei" cu Mihai Gâdea, lider de piaţă

"Sinteza Zilei" cu Mihai Gâdea, lider de piaţă

26 Iul 2011   •   21:00
"Sinteza Zilei" cu Mihai Gâdea, lider de piaţă

Proaspat revenita din vacanta, emisiunea "Sinteza Zilei" cu Mihai Gadea a fost lider de piata in 25 iulie, conform datelor de audienta fur­nizate de Gfk Romania pentru pu­blicul din mediul urban in varsta de peste 18 ani. Astfel, in interva­lul orar 21:45-23:53, Antena 3 s-a im­pus in fata tuturor celorlalte televi­ziuni cu o medie de 4% rating si 11,2% share, devansand posturi generaliste ca Pro TV, Antena 1 sau Kanal D.

Minutul de aur a fost atins la ora 22:51, cand editia speciala realizata de Mihai Gadea era urmarita de 538.000 de telespectatori si Antena 3 inregistra 14,1% cota de piata.

In prima parte a emisiunii "Sinteza Zilei", telespectatorii i-au putut urmari pe Calin Popescu Tariceanu, Victor Ciutacu, Radu Tudor, Sebastian Burduja (student roman la Harvard) si Matei Stefanescu (unul dintre putinii tineri care au luat 10 la Bac. Si care vrea sa devina presedintele Romaniei). Ei au discutat despre cat de afectata este Romania de coruptie si reforma paguboasa a statului, dar si despre incidentele de la Deta.

De asemenea, cei prezenti in studio au comentat si un material usturator realizat de o televiziune germana despre Romania, plecand de la o declaratie a presedintelui Basescu.

In partea a doua a emisiunii a fost invitata Andreea Marin Banica. Vedeta a povestit despre despresia postnatala prin care a trecut imediat ce a nascut-o pe fetita sa, Violeta, si cat de mult au ajutat-o cei dragi sa treaca peste aceasta proble­ma. Andreea Marin a facut dez­va­luiri si despre boala cu care s-a luptat cativa ani, ajungand sa viziteze numeroase spitale din mai multe tari pentru un diagnostic si tratament corect, pentru ca in final sa se vindece intr-o clinica din Turcia.

Pe nisa de stiri Antena 3 a fost lider in intregul interval orar al prime time-ului (19-24), cand la Antena 3 au fost difuzate si emisiunile "La ordinea zilei" cu Dana Gre­cu si Radu Tudor, "Subiectiv" cu Raz­van Dumitrescu si editia specia­la a emisiunii "Stirea Zilei" cu Ga­brie­la Vranceanu Firea, unde invitati au fost presedintele PC, Daniel Con­stantin, Bogdan Chireac si Mu­gur Ciuvica.

Cu o medie de 2,7% ra­ting si 8,2% share, Antena 3 a de­vansat principalul concurent, Reali­tatea TV, care a inregistrat numai 2% ra­ting si 6,1% cota de piata.

×