x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Sorin Barariu: "L-aş întreba pe Patriciu de ce mic.ro nu a avut lapte la pungă"

Sorin Barariu: "L-aş întreba pe Patriciu de ce mic.ro nu a avut lapte la pungă"

08 Mai 2012   •   13:44
Sorin Barariu: "L-aş întreba pe Patriciu de ce mic.ro nu a avut lapte la pungă"
● Jurnalul National: Ce anume te-a convins sa accepti acest proiect?
● Sorin Barariu: Am fost incantat de ideea unei emisiuni care sa vorbeasca concret, direct, despre cum facem si cheltuim banii. Si sa faca acest lucru prin povesti ale unor oameni cat se poate de normali. Cred ca avem parte de prea multe proiecte si stiri macro despre deficit, inflatie, cursul leului. Cred ca a venit timpul sa ne intoarcem la cei care fac bani in conditiile de acum.

● Prin ce se deosebeste "Income Magazine", pe care o prezinti in fiecare sambata, de la ora 13, de alte emisiuni de gen?
●: In primul rand, este vorba de continut. Noi continuam si aducem noi abordari unor subiecte din revista "Income Magazine" din aceeasi saptamana. In mai putin de o ora avem subiecte extrem de fierbinti, dar si subiecte care se savureaza, se consuma ca o pralina. Una este abordarea cand vorbesti despre venirea fermierilor straini in agricultura noastra - sunt multe semne de intrebare privind zona rurala, asigurarea de alimente pentru consumul intern, banii europeni – si, evident, altfel vorbim despre jucariile pe care le colectioneaza adultii, de multe ori mai frumoase si mai scumpe decat cele ale copiilor. Avem ambele abordari. Vorbim apoi despre un proiect print-online-tv-radio (la care se adauga o serie de evenimente de business) care ofera continut relevant consumatorilor oriunde se afla acestia. Prin integrare, creste valoarea adaugata subiectelor - din revista ele continua in online, pe tv, la radio. Emisiunea beneficiaza astfel de continutul elaborat al revistei. In al treilea rand este formatul. Emisiunea are un decor nou nout care permite cadre exceptionale si care pune in valoare invitatii si materialele prezentate.

● Are si emisiunea asta un scop. Care este acesta?
● Foarte pe scurt: sa iti spuna cum sa faci bani si cum sa ii cheltuiesti!

● Cum a iesit prima editie si ce feedback a avut?
● A iesit foarte bine. Ratingul a fost peste asteptari, avand in vedere ca incepea week-end-ul prelungit cu 1 mai si afara era foarte frumos!

● Ce teme ti-ai propus sa abordezi in cadrul acestui proiect?
● Sunt asa numitele subiecte soft business, care vorbesc si de lucrurile din jurul afacerilor. De la hobby-uri la moda.

● Lucrezi de multi ani, sa fie vreo 11, in zona asta, financiara. Care e relatia ta personala cu banii?
● Urmaresc banul "valoare adaugata". Imi place si am respect pentru cei care fac acest lucru. Cei care au luat doua lucruri, le-au combinat intr-un anume fel si au vandut rezultatul cu mai mult decat suma celor doua. Imi place sa cred ca Income Magazine face acelasi lucru.

●:Pe parcursul acestor ani, ai cunoscut toata floarea oamenilor de afaceri din Romania. Ce om de afaceri ti-ai dori sa vina acum la tine, la emisiune, si ce intrebare incomoda i-ai adresa?
●: L-as intreba pe Dinu Patriciu de ce mic.ro nu a avut lapte la punga. Nu supravietuiesti in cartier fara produse ieftine.

● De ce ar trebui sa se uite telespectatorii Antenei 3 la "Income Magazine"?
● Pentru ca primesc "la cheie" informatiile de business de care au nevoie, prezentate intr-un format exceptional.

×