x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Start al celei de a şasea serii de cursuri Intact Media Academy

Start al celei de a şasea serii de cursuri Intact Media Academy

29 Oct 2012   •   16:48
Start al celei de a şasea serii de cursuri Intact Media Academy

Cea de-a şasea serie de cursuri Intact Media Academy a început oficial în rotonda arhiplină a blocului turn. Alessandra Stoicescu, Adriana Pava, Simona Gherghe, Dani Oţil, Victor Ciutacu, Trestiana Cristian, Mihaela Călin, Adi Popa precum şi alţi traineri IMA i-au încurajat în stilul caracteristic pe cei prezenţi pentru cele trei luni intense de cursuri care vor urma.

”Vă voi ajuta să vă împliniţi visele”, ”Vă voi învăţa cum să ne luaţi locul”, ”Profesia aceasta este ca un microb, partenerii voştri trebuie să accepte bigamia” au fost doar câteva din îndemnurile pe care tinerii entuziaşti le-au primit în această dimineaţă. Aceştia au fost asemuiţi cu un diamant neşlefuit şi au fost încurajaţi să reziste şi să încerce săse autodepăşească constant.

Echipa Intact Media Academy a pregătit pentru noua generaţie de cursanţi o surpriză- din 3 noiembrie, pe Antena 2 va debuta un program de ştiri -IMA News- live, proaspăt, inedit, realizat şi prezentat integral de absolvenţi IMA.
Cu sprijinul unei întregi echipe care a lucrat la acest proiect, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 15.00 la 15.30, foştii studenţi vor demonstra ce au învăţat la cursurile Intact Media Academy: de la prezentare şi reportaj la montaj şi editare.

Fiecare discurs a readus în prim plan importanţa ideii de echipă în lumea efervescentă a televiziunii. Jurnalul IMA News are planuri şi targeturi mari,iar prezenţa în echipă a unora dintre cei mai buni profesionişti ai grupului Intact certifică că acestea vor fi depăşite.
Astfel, jurnalul IMA News este coordonat de Mihaela Călin, echipa editorială este formată din Lavinia Tudoran - redactor-şef adjunct Observator, Adi Costache - regie, Laurenţiu Călin - montaj şi Andreea Surghie - online.
Jurnalul beneficiază de sprijinul lui Octavian Basoc - producător general Antena 3, Adi Popa - trainer IMA la cursurile de imagine-foto, Leo Moga, Vali Căloiu şi Sebi Boteanu  - producători Observator 19 şi traineri IMA la cursurile de montaj. Pachetul grafic a fost realizat de Dragoş Căpraru,  promo Antena 1.

Începând de săptămâna viitoare, întâlnirea din weekend de pe Antena 2 a absolvenţilor IMA cu telespectatorii va putea fi urmărită si pe site-ul şcolii, www.intactmediaacademy.ro, iar în curând, la o nouă adresă online: IMANewsProduction.

Mult succes cu primul live IMA News şi bun venit bobocilor celei de-a şaşea serii!

×