x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Te cunosc de undeva, aproape de final

Te cunosc de undeva, aproape de final

17 Mai 2012   •   20:09
Te cunosc de undeva, aproape de final

Un pas ii mai desparte pe concurentii "Te cunosc de undeva!' de marea finala de pe 26 mai. Sambata seara vom afla numele primilor patru concurenti clasati si, deci, ale celor care vor intra in finala live. Printre favoriti se numara Lora, Maria Buza, Delia, Jorge si CRBL insa transformarile spectaculoase si rasturnarile de situatie de la o editie la alta fac ca numele finalistilor sa fie greu de intuit. Show-ul de maine seara ii aduce pe scena Te cunosc de undeva! pe Tom Jones (Iulian Vasile), Rihanna (Delia), Rod Stewart (Dan Helciug), Mihai Margineanu (Jorge), Cristina Rus (Maria Buza), Billy Idol (Julia Jianu), Sinead O'Conner (Lora) si Fuego (CRBL). Miza finalei nu este nici ea de neglijat. Premiul cel mare este de 15.000 de euro, bani ce vor fi donati de castigatori cauzei sociale pe care o sustine.

Machiaj special. Transformarile spectaculoase la care sunt supusi cei opt concurneti vedeta, dar si invitatii speciali par sa fie reteta succesului show-ului de la Antena 1, ale carui audiente sunt in top in fiecare saptamana. Vedete din toata lumea au urcat pe scena "Te cunosc de undeva!' in interpretarea exceptionala a Deliei, Lorei, Mariei Buza, Juliei Jianu, a lui Crbl, Jorge, Dan Helciug sau Iulian Vasile.

Cu machiaje speciale, riduri in plus sau in minus, peruci, burta falsa, barba sau mustata, de multe ori sunt de nerecunoscut. Artificiilor de machiaj care dureaza si cateva ore, li se adauga atitudinea. Cu un look apropiat si cu o atitudine corespunzatoare, Maria Buza a iesit invingatoare in doua dintre editiile show-ului, in prima, chiar in inedita ipostaza a lui Amy Winehouse.

Premiul cel mare. Prestatiile finalistilor care vor concura pe 26 mai pentru cei 15.000 de euro si titlul de castigator al primului sezon Te cunosc de undeva! au fost alese chiar de public. Telespectatorii au putut vota pe siteul - tecunoscdeundeva.a1.ro ce artisti si-ar dori sa vada in marea finala, astfel ca ultima gala live va fi la cererea publicului.

Pana atunci insa, telespectatorii se vor bucura de un nou show sambata seara, de la 20:20, la Antena 1. Nu va lipsi nici invitatul special. De aceasta data, telespectatorii o vor putea revedea pe Paula Seling in calitate de jurat, dar si de artist.

×