x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Te cunosc de undeva!, din 15 septembrie la Antena 1

Te cunosc de undeva!, din 15 septembrie la Antena 1

de Cosmina Stoicescu    |    28 Aug 2012   •   16:10
Te cunosc de undeva!, din 15 septembrie la Antena 1

Te cunosc de undeva, show-ul in care vedetele sunt de nerecunoscut, revine pe 15 septembrie cu un sezon de exceptie, numai la Antena 1. Lora, Crbl, Maria Buza, Jorge, Lavinia, Adrian Enache, Claudia si Marian de la Haiducii vor trece in aceasta toamna prin transformari incredibile, sub privirile milioanelor de telespectatori, dar mai ales ale celor patru jurati: Ozana Barabancea, Aurelian Temisan, Andreea Balan si Andrei Aradits.

Machiaje spectaculoase, costume senzationale, gesturi studiate in cel mai mic detaliu, voci antrenate pentru a le semana celor ale artistilor pe care concurentii ii vor aduce pe scena Te cunosc de undeva! sunt doar o parte dintre ingredientele emisiunii pe care Antena 1 le-o readuce telespectatorilor de pe 15 septembrie, in fiecare sambata seara. Artisti de calibru din tara noastra si din strainatate vor prinde viata in interpretarea celor opt concurenti ai acestui sezon.

Lora, CRBL, Jorge si Maria Buza au intrat deja in pielea unor artisti de renume precum Amy Winehouse, Elvis, Puff Daddy, Tina Turner, Gwen Stefany, Beyonce, Romica Puceanu, Sofia Vicoveanca sau Michael Jackson in primul sezon al emisiunii, sezon care s-a bucurat de o incredibila popularitate si de audiente care au impus de aproape fiecare data Antena 1 pe primul loc in topul posturilor de televiziune. Pe langa acestia, patru noi concurenti au raspuns provocarii de a intra in pielea unor artisti celebri din intreaga lume, astfel ca telespectatorii ii vor putea vedea de pe 15 septembrie pe Adrian Enache, Lavinia Parva, Claudia si Marian Niculae, unul dintre solistii trupei Haiducii, in ipostaze in care nu si-au imaginat ca ii vor putea surprinde vreodata.

×