x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Telespectatorii au ales din nou Dan Negru! Plasa de stele a învins MasterChef la nivelul targetului naţional

Telespectatorii au ales din nou Dan Negru! Plasa de stele a învins MasterChef la nivelul targetului naţional

21 Mar 2012   •   16:27
Telespectatorii au ales din nou Dan Negru! Plasa de stele a învins MasterChef la nivelul targetului naţional

Editie de senzatie martea aceasta la “Plasa de stele'! Telespectatorii au avut parte de farse inedite, suspans, dar si mult umor, emisiunea moderata de Dan Negru impunandu-se lider de piata la nivelul targetului national. 2 496 000 de telespectatori de la nivelul acestui target urmareau aseara in minutul de aur, 20:54, “Plasa de stele', emisiunea inregistrand un varf de audienta de 13,1% rating si 24,7% cota de piata.

Astfel, in slotul de difuzare 20:24-22:10, “Plasa de stele' s-a situat pe primul loc in clasamentul audientelor la nivelul targetului national, inregistrand un rating mediu de 8,7 procente si 17% cota de piata, pe locul secund clasandu-se Pro Tv, care difuza editia de lansare a programului MasterChef. In medie, Antena 1 depasit Pro Tv cu 140. 000 de telespectatori.

In cadrul editiei de ieri, frumoasa prezentatoare Adelina Pestritu si luptatorul K1 Catalin Morosanu au trait emotiile unor farse de zile mari.
Sursa:Kantar Media Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe targetul national +guest
Perioada 20 martie 2012

×
Subiecte în articol: dan negru plasa de stele