x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Televiziunea de turism Travel MIX - premiată la Gala Business Awards Pagini Aurii 2012

Televiziunea de turism Travel MIX - premiată la Gala Business Awards Pagini Aurii 2012

16 Oct 2012   •   16:01
Televiziunea de turism Travel MIX - premiată la  Gala Business Awards Pagini Aurii 2012

De curând, a avut loc Gala Business Awards Pagini Aurii 2012. Un eveniment la care au participat oameni din mediul de afaceri românesc, clienţi, parteneri ai companiei şi reprezentanţi ai instituţiilor de stat din domeniul public.
 
În cadrul acestui eveniment, Televiziunea naţională de turism TRAVEL MIX a fost premiată la categoria “Best of Partners 2012” pentru deschiderea, suportul, încrederea şi profesionalismul de care a dat dovadă în 2012,  contribuind astfel la împlinirea celor 16 ani de existenţă Pagini Aurii în România şi întărind din nou idea că “împreună suntem ÎNTOTDEAUNA mai puternici”.

Obiectivul Travel Mix este acela de a promova turismul cât mai bine, în toate formele lui: călătorie, afaceri, cultural, medical, religios, agroturism, ecoturism etc., de a oferi posibilitatea tuturor să descopere noi destinaţii turistice, de a oferi suportul celor care activează în acest sector şi, nu în ultimul rând, de a contribui la dezvoltarea generală a României, printr-o promovare cât mai bună a obiectivelor turistice româneşti şi atragerea unui număr cât mai mare de turişti.

Datorită partenerilor, clienţilor, utilizatorilor, angajaţilor şi nu numai, organizatorul galei îşi menţine rolul de lider pe piaţa ghidurilor clasificate din România, continuând să furnizeze atât în mediul tipărit cât şi online soluţii eficiente de publicitate.
Mai multe detalii, găsiţi la aici

×