x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Teo Trandafir, la "Dincolo de aparente"! Surpriza de proportii pentru Nuami Dinescu!

Teo Trandafir, la "Dincolo de aparente"! Surpriza de proportii pentru Nuami Dinescu!

23 Iun 2011   •   21:00

Invitata in emisiunea "Dincolo de aparente", de la Antena 2, difuzata sambata, 25 iunie, de la ora 16:30, Nuami Dinescu a avut parte de o surpriza de proportii. Rememorand diversele amintiri pe care le-a strans in timpul emisiunii pe care o prezenta cu Teo, actrita a fost intrerupta brusc de un apel telefonic anonim. La capatul firului se afla nimeni alta decat Teo, care a reusit sa o surprinda si sa ii aduca lacrimi in ochi invitatei.

Aproape socata, Nuami Dinescu si-a gasit cu greu cuvintele, Teo incercand sa o imbarbateze. Desi interventiile sale televizate sunt extrem de rare in ultima perioada, din cauza problemelor critice pe care le-a avut, Teo a acceptat sa intre in legatura telefonica la Antena 2, pentru a vorbi despre Nuami Dinescu, sau asa cum o mai alinta:"sora mea". Cele doua si-au adus aminte de momentele speciale pe care le-au trait impreuna, dar si de cele grele.

"Ma gandeam ce sa spun despre sor-mea? Ca eu stiu despre tine tot: stiu ce nr. porti la pantofi(ca de fiecare data cand merg intr-un magazin de pantofi si vad marimea 36 zic:<>), ce culori ai avut la par, cand ti-ai ars parul, cand ai avut probleme cu dintele…", si-a adus aminte Teo Trandafir

"Cel mai intens moment a fost ala in care te injuram pe tine foarte rau pentru ca ma incurajai dupa vreo 12 ore de emisie in care tie ti se inclestase gura, venise salvarea….La un 1 decembrie, inregistram si era foarte frig acolo si tu imi spuneai:<> <>. Nuami zicea:<>. Imi venea sa te spanzur. E adevarat ca sfaturile tale erau minunate, dar mie imi venea sa plang de frig. <> , mai zicea Nuami. Eu: "O sa-mi aduc aminte sa te spanzur cu un sapun!" …ziceam eu cu rima!', a mai relatat Teo Trandafir.

Emotionantul moment va putea fi urmarit integral sambata, 25 iunie, de la ora 16:30, in cadrul emisiunii "Dincolo de aparente", la Antena 2.

×