x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri The Mask la Demascarea! Cine i-a ţinut locul lui Jim Carrey? (GALERIE FOTO)

The Mask la Demascarea! Cine i-a ţinut locul lui Jim Carrey? (GALERIE FOTO)

de Cosmina Stoicescu    |    24 Aug 2012   •   11:54
The Mask la Demascarea! Cine i-a ţinut locul lui Jim Carrey? (GALERIE FOTO)

Va mai aduceti aminte de celebrul film Masca, avandu-l pe Jim Carrey in rol principal? Dupa cateva ore bune petrecute in cabina de machiaj de la Demascarea, o vedeta autohtona a reusit sa intre impecabil in acest rol. Nu numai machiajul, cunoscuta masca verde si costumul galben au avut un rol important in aceasta deghizare, ci si miscarile vedetei foarte asemanatoare cu cele ale personajului. Extrem de flexibila, vedeta din spate nu numai ca a aratat precum Masca, dar a reusit sa imite si salturile facute de personaj.

Un extravagant costum galben, palarie cu pene pe cap, cravata cu dungi negre si fata verde asa cum o avea celebrul personaj, astfel va aparea duminica aceasta in platoul Demascarea o foarte indragita vedeta autohtona. Pentru a face fata cu brio acestui rol, vedeta din spatele mastii a trebuit sa aiba o trasatura aparte si anume sa fie foarte flexibila, pentru a putea imita miscarile personajului, de la mersul ciudat la salturi. Mai mult, vedeta mascata a trebuit sa aiba si o expresivitate anume, exersand pentru a imita mimica personajului, de la zambetul larg, la privire. Acestea nu au fost singurele aspecte pe care vedeta a trebuit sa le exerseze pentru rol, ci si un numar de magie de senzatie.

Pe langa Masca, duminica in platoul emisiunii vor mai veni un rocker, un pilot, o batrana farmacista, Vlad Tepes si Adele. Cine se ascunde in spatele mastilor si cum se vor descurca echipele in confruntare, ramane de vazut duminica, de la 20.20, la Demascarea.

×