x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri "Trăsniţii": "Prima mie de episoade a fost mai grea, a doua vine de la sine"

"Trăsniţii": "Prima mie de episoade a fost mai grea, a doua vine de la sine"

31 Mai 2012   •   20:23
"Trăsniţii": "Prima mie de episoade a fost mai grea, a doua vine de la sine"

"Trasnitii" au sarbatorit 1.000 de episoade. Cu fanii, alaturi de care au filmat si un videoclip, pe acordurile piesei "Iti multumesc!" a celor de la Directia 5. Si in particular, cu familiile, la o cupa de sampanie. Pentru Grig Chiroiu – Pupaza, Bogdan Dumitrescu – Chiorete, Toni Ionescu – Marlanu’ si Constantin Zamfirescu – Gogoase, adica nucleul dur al grupului, momentul marcheaza in plus noua ani de cand realizeaza impreuna acest sitcom la Prima TV si 20 de ani de activitate. "Se pare ca facem casa buna, si nu se pune problema de rutina sau divort. Asa suntem noi, mai de moda veche, atat in ceea ce priveste latura profesionala, cat si cea familiala. Cu toti cei care ni s-au alaturat pe parcurs ne intelegem la fel de bine. Formam cu totii nu numai o echipa puternica, ci si o mare familie", spune Grig. Si raman o mare familie si dupa ce parasesc platourile de filmare. "Ne vizitam sau mai iesim impreuna, ocazie cu care si copiii sunt fericiti sa se revada. Iata ca nu doar noi ne intelegem bine, ci si generatia urmatoare, copiii nostri fiind colegi de platou pe vremea serialului «Pitici si tatici». Cine stie, cand vor fi mari, daca ne vor calca pe urme, poate vom face un serial in care protagonistii sa fie ei", adauga el.

SERIOZITATE. Doza de nebunie si-o manifesta cu totii doar la televizor. Pentru ca in viata de toate zilele se declara persoane "cat se poate de normale". "Majoritatea oamenilor sunt surprinsi, dupa ce ma cunosc, pentru ca le par foarte serios – asa sunt in afara filmarilor – si ma intreaba de ce nu rad, de ce nu spun glume. Le explic ca sunt un om normal, ca si ei... Bineinteles ca am un simt al umorului bine dezvoltat, dar, in acelasi timp, sunt si foarte serios. Probabil asa se explica si longevitatea muncii noastre in echipa – pe langa faptul ca suntem glumeti, suntem cu totii si foarte seriosi!" Cele mai minunate momente ale anilor in care s-au numit "Trasniti din NATO", "Trasniti in NATO" sau, pur si simplu, "Trasnitii" au fost, pe de o parte, acelea care au marcat episoadele 500 si 1.000, pe de alta, toate acele felicitari si vorbe de incurajare venite din partea oamenilor de pe strada. Si nu, in nici un caz nu i-a demoralizat faptul ca exista si telespectatori care-i considera nesarati, obositi, expirati. "Nu ai cum sa fii pe gustul tuturor sau sa-i multumesti pe toti. De aceea avem atatea programe de televiziune si multe alte optiuni, ca fiecare sa-si aleaga ce-i place sa urmareasca. Noi le multumim, si lucrul acesta nu ne demoralizeaza. Din contra, ne ambitioneaza sa fim si mai buni!", adauga Grig.

MAESTRUL. La ceas aniversar, Grig, Toni, Bogdan, Constantin si scenaristul lor, Misu Marinescu, isi amintesc de perioada de inceput, cand au avut sansa sa faca parte din echipa lui Florin Calinescu, la Pro TV. "A fost o rampa de lansare pentru noi si, in acelasi timp, o perioada in care am avut foarte multe de invatat. Relatia noastra a fost si a ramas in continuare una foarte buna. Il salutam pe maestru cu aceasta ocazie!" Pupaza sau domnu’ Pupaza, dupa cum il striga pe strada acei trecatori politicosi, ne asigura ca "Trasnitii" vor continua si dupa episodul 1.000. "Ar fi si pacat sa ne oprim tocmai acum, cand ne-am intrat in mana, cum s-ar spune! Prima mie a fost mai grea, a doua vine de la sine! In rest... Sa fim noi sanatosi, sa mergem mai departe si sa ne auzim la fel de veseli si plini de optimism!"

×