x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Un bunic de 80 de ani a vrut să se asigure că Botezatu nu se dă la nepoata lui!

Un bunic de 80 de ani a vrut să se asigure că Botezatu nu se dă la nepoata lui!

de Cosmina Stoicescu    |    07 Sep 2012   •   09:28
Un bunic de 80 de ani a vrut să se asigure că Botezatu nu se dă la nepoata lui!

Cel de-al treilea casting Next Top Model by Cãtãlin Botezatu a adus in fata juriului tinere din toate colturile tãrii, dornice sã demonstreze cã pot face fatã cu succes in lumea modellingului. Si cum emotiile erau foarte mari, sustinãtorii au fost pe mãsurã.

In timpul castingului din Craiova, in fata juriului Next Top Model by Cãtãlin Botezatu a venit bunicul uneia dintre participante, un bãtranel de 80 de ani, mare fan al lui Botezatu. Cand a aflat de la nepoata sa cã celebrul designer se aflã la ei in oras nu a putut sta deoparte. A venit sã se asigure cã nepoata lui e pe maini bune. 'Domnule Botezatu, esti cel mai frumos boier din lume, iar eu sunt cel mai puternic!' i-a spus mandru bãtranelul!'

Dacã prezenta si incurajãrile bãtranelului o vor ajuta sau nu pe tanãra concurentã, rãmane de vãzut. Din 20 septembrie, telespectatorii se vor putea bucura de imagini spectaculoase, shooting-uri inedite si prezentãri de modã in cele mai exuberante locuri din lume, intr-un nou sezon Next Top Model by Cãtãlin Botezatu, la Antena 1.

×