x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Un film de Crăciun pe zi!

Un film de Crăciun pe zi!

29 Noi 2012   •   11:37
Un film de Crăciun pe zi!
Sursa foto: Ben Mark Holzberg/Still Photogra/Hallmark Channel
Diva Universal ne propune zilnic, din 3 decembrie, câte un film de sărbătoare.
Trăiţi magia Sărbătorilor de iarnă la Diva Universal! Ultima lună a anului este plină de cadouri pentru întreaga familie pentru că, de luni, 3 decembrie 2012, puteţi urmări în fiecare zi, la Diva Universal, la ora 15:00, câte un film dedicat Crăciunului.
Regalul de Sărbători începe cu pelicula “Crăciunul se suspendă” ("Cancel Christmas", Canada, 2010 – luni, 3 decembrie), avându-l în rolul principal pe Judd Nelson. Cum până la Crăciun a mai rămas doar o lună, Moş Crăciun trebuie să plece în misiune sub acoperire şi să schimbe comportamentul a doi băieţi egoişti.

“Noelle” (marţi, 4 decembrie) este o dramă din 2007, în regia lui David Wall, cu David Wall, Sean Patrick Brennan şi Kerry Wall, despre un preot catolic care soseşte într-un sat înainte de Crăciun, dar vizita nu decurge conform planurilor lui.

În “Spiritul Crăciunului” ("Mistletoe Over Manhattan", dramă, 2011 – miercuri, 26 decembrie), Doamna Crăciun (Tedde Moore) preia controlul. Încercând să reaprindă în sufletul soţului ei spiritul tot mai palid al Crăciunului, ea îi propune o vizită într-un loc unde magia festivităţilor rămâne nota dominantă: New York City. Din distribuţie face parte şi Tricia Helfer, cunoscută pentru rolul său din "Battlestar Galactica".

“Procesul lui Moş Crăciun” ("The Case for Christmas", SUA, 2011 – marţi, 25 decembrie) este o abordare reactualizată a clasicei poveşti din "Miracolul de pe Strada 34", aducându-l pe fostul Superman, Dean Cain, în rolul unui avocat siguratic care ajunge să îl apere în instanţă pe însuşi Moş Crăciun. Regia este semnată de Timothy Bond, iar din distribuţie fac parte Dean Cain, Rachel Blanchard şi George Buza.
Acestea sunt numai câteva dintre propunerile pe care ni le face în decembrie Diva Universal!

Filme clasice la TCM
Evident că în această perioadă şi fanii filmelor clasice vor fi mulţumiţi. TCM programează pentru ultima parte a lunii decembrie producţii “una şi una”. Aşa că luaţi-vă concediu, scoateţi cozonacul din cuptor (să nu se ardă, că e păcat) pentru că vă aşteaptă un maraton de calitate din care nu lipsesc “la est de Eden” (23 decembrie), “Totul despre Schmidt” (23 decembrie), “Oameni şi şoareci” (24 decembrie), “Rain man” şi “Jurnalul” (ambele 25 decembrie), , “Cetăţeanul Keane”, “Eroii lui Kelly” şi ”Misterele fluviului”(toate trei pe 26 decembrie), “Casablanca” (27 decembrie), “Pe aripile vântului” (28 decembrie)

Favoritul MGM: Anthony Hopkins
Sir Anthony Hopkins este favoritul MGM din luna decembrie. Urmăreşte-l pe actorul nostru favorit din aceasta lună în fiecare marţi seară, în câte un film, printre care “Cel mai rapid motor din lume” şi “Teroare pe “Britannic””. Programul MGM Channel din serile de marţi este dedicat celor mai iubiţi artişti din toate timpurile din lumea cinematografică. În luna decembrie, laureatul cu Oscar, Anthony Hopkins îşi sărbătoreşte a 75-a aniversare – ceea ce este un motiv suficient pentru ca MGM să îi acorde o atenţie specială.

×