x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Un nou Ben 10. Serialul va fi difuzat de Cartoon Network în 178 de ţări

Un nou Ben 10. Serialul va fi difuzat de Cartoon Network în 178 de ţări

de Sebastian S. Eduard    |    20 Sep 2012   •   20:28
Un nou Ben 10. Serialul va fi difuzat de Cartoon Network în 178 de ţări
"Ben 10: Omnivers'/Desena animate/ Cartoon Network/Premiera: joi, 26 septembrie, ora 17:00
Un baiat, nenumarati eroi – acesta este Ben Tennyson, baiatul care se poate transforma in zeci de extraterestri diferiti. Noul serial "Ben 10: Omnivers' urmareste aventurile eroului – acum in varsta de 16 ani – care trebuie sa se descurce de unul singur cu multe amenintari extraterestre. De unul singur – doar daca nu sunt luati in calcul nenumaratii extraterestri buni si plini de abilitati in care se poate transforma, sau noul sau partener, pe care fanii nu l-au mai vazut pana acum. Realizatorii serialului au decis sa dezvaluie si cateva lucruri necunoscute din trecut, astfel ca actiunea se intoarce deseori in timp, cand Ben avea doar 10 ani.

Interactiune
Ben 10 este prezent pe nenumarate platforme, iar copiii au ocazia de a interactiona cu personajul si in mediul digital. Pe site-urile Cartoon Network din Europa, orientul Mijlociu si Africa copiii au jucat pana acum peste 362 de milioane de jocuri cu Ben 10, iar in Romania – 18 milioane de jocuri. De asemenea, fanii romani au creat nu mai putin de 800.000 de jocuri cu eroul in sectiunea Ben 10: Creator de joc de pe site-ul local Cartoon Network.

Franciza
Odata cu premiera mondiala a serialului, franciza Ben 10 se va imbogati si cu noi produse pentru consumatori. Va fi lansata o linie de jucarii Omnivers, care va cuprinde figurine cu noii eroi, echipamente, vehicule si jocuri create de marele producator de jucarii Bandai. De la lansarea francizei, in 2006, vanzarile in retail au insumat peste 3 miliarde de dolari la nivel mondial, iar noi produse vor aparea pe piata si in 2013.

Despre Ben 10
Ben 10 este franciza originala Cartoon Network cu cel mai mare succes la nivel global. De la premiera primului serial Ben 10, difuzata la Cartoon Network in 2006, au mai fost create patru serii animate, un film animat, doua filme live-action, un film CGI, un film artistic aflat acum in productie si variate produse pentru consumatori.

×