x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Vedetele au venit la X Factor Bucureşti

Vedetele au venit la X Factor Bucureşti

01 Aug 2011   •   21:00

Capitala se afla deja in a treia zi a auditiilor X Factor. Cateva mii de oameni au venit deja la intalnirea de gradul X cu Paula Seling, Mihai Morar si Adrian Sina.

Concurentii tremura de emotii, dar alaturi de ei sunt Razvan Simion si Dani Otil. A mai ramas doar o zi in care urma­torul superstar al Romaniei poate urca pe scena Salii Palatului. Cateva zeci de concurenti vor da astazi piept cu membrii juriului si vor mai face inca un pas spre a-si indeplini visul de a deveni celebri, dar si spre castigarea marelui premiu oferit de Orange, in valoare de 200.000 de euro.

Mai emotionati sau mai siguri pe ei, fiecare concurent a incercat si va incerca sa convinga juriul si pu­blicul ca are tot ce ii trebuie pentru a fi viitorul mare artist al Romaniei: voce, carisma, prezenta scenica, originalitate. Pentru multi a fost pentru prima data cand au cantat in fata unui public atat de numeros. In fata concurentilor, in fiecare zi a au­ditiilor, in public, s-au aflat peste 1.000 de oameni printre care rude, pr­ieteni, colegi sau… vedete. Crina Abrudan, Cristina Dochianu, Anama­ria Stancu, Alina Puscas, Andrei Aradits, Andreea Balan, Mihai de la Akcent sau Vladimir Draghia au fost doar o parte dintre cei care au ve­nit sa asiste la auditiile cu juriul X Factor...

×