x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Video! Dacã spui cã ştii muzicã, ai grijã în faţa cui te lauzi! Delia a absolvit liceul de muzicã, dar şi Conservatorul!

Video! Dacã spui cã ştii muzicã, ai grijã în faţa cui te lauzi! Delia a absolvit liceul de muzicã, dar şi Conservatorul!

11 Oct 2012   •   22:56
Video! Dacã spui cã ştii muzicã, ai grijã în faţa cui te lauzi! Delia a absolvit liceul de muzicã, dar şi Conservatorul!

Atunci când participi la un show de o asemenea anvergurã ca X Factor, trebuie sã fii foarte atent la modul în care te prezinţi în faţa juriului şi, mai ales, ce afirmaţii faci. Delia a simţit imediat când unii concurenţii au încercat sã fenteze puţin, invocând studii de specialitate. Absolventã de Conservator, jurata X Factor a gãsit imediat mici întrebãri cu care sã îi punã în dificultate. Cea mai rãspânditã a fost: "Ce are do major la cheie?”, iar rãspunsul, veţi fi uimiţi, nu l-au ştiut prea mulţi! Vezi cum îi încearcã pe concurenţii X Factor!

Talentatã şi plinã de viaţã, Delia este cu siguranţă una dintre cele mai îndrăgite prezenţe feminine din lumea artistică autohtonă. Printr-o voce de excepţie şi o personalitate pe măsură, Delia a devenit un nume important al industriei muzicale româneşti. Carismaticã şi mereu cu zâmbetul pe buze, Delia a dovedit că talentul se poate transforma în profesie.

A studiat flautul încă din clasele primare si a continuat cu cinci ani de pian. Liceul de muzică Dinu Lipatti a fost un pas firesc în concretizarea pasiunii sale pentru muzică, iar absolvirea Conservatorului a venit ca o încununare a muncii sale de-a lungul anilor. Talentul sãu nativ, dar şi toate eforturile depuse pentru a-şi transforma cariera într-una de succes, au fãcut ca Delia sã fie în prezent una dintre cele mai apreciate personalitãţi muzicale din România. Acum, îndrãgita cântãreaţã e pregãtitã sã gãseascã românii posesori de factor X şi sã le îndrume paşii cãtre o carierã de excepţie.
//

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanţi competitori pe piaţa media din România, statut câştigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a ţinut mereu aproape. Cu o echipă de oameni deosebiţi în spatele camerelor, cu vedete îndrăgite şi formate de succes, Antena 1 îşi menţine poziţia de lider în programe de divertisment, dând viaţă spectacolului şi oferind inspiraţie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media românesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanţa rămâne o valoare constantă.

×
Subiecte în articol: Delia Xfactor