x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri What’s cooking, Doc?

What’s cooking, Doc?

de Sebastian S. Eduard    |    14 Iun 2012   •   19:38
What’s cooking, Doc?
"Fabrica de retete"/cooking show/Paprika, luni-vineri, orele: 19:00 si 19:15
Emisiunea cu tematica culinara "Fabrica de retete" continua din 7 iunie cu sezonul doi, avandu-i in calitate de gazde pe aceiasi bucatari experimentati, Cristi Sora si Antonio Passarelli.

In prima parte a sezonului, Cristi Sora va avea cate un invitat din categoria vedetelor. Florentina Opris, Silviu Biris, Alin Vaduva, Albertina Ionescu si Thea Haimovitz isi vor masura talentul culinar in bucatarie. Publicul se va delecta cu modul in care invitatii stiu sau invata sa gateasca.

Un bucatar spontan si experimentat care a lucrat cu personalitati precum vedeta de televiziune Michael Moore, Cristi Sora va pregati in stilul caracteristic retete gustoase, sanatoase si usor de facut.

"Experienta din prima serie mi-a fost cu adevarat de folos, de aceasta data reusind sa provoc mai mult amuzament si distractie. Retetele sunt mult mai simple, dar la fel de delicioase si aspectoase. Chiar imi doresc sa aud ca telespectatorii tv Paprika au pus in practica retetele noastre", ne marturiseste Cristi Sora.

Retete noi si apetisante de aperitive, fel principal si desert vor fi pregatite pentru cei de acasa, ocazie cu care publicul se va putea informa cu privire la ingredientele necesare si metodele folosite in prepararea acestor delicii.

"Invitatii, ca de obicei, au fost naturali, inarmati cu mult umor si... foarte pofticiosi. A fost placut sa colaborez cu personalitati diferite, de la dinamismul debordant al Florentinei Opris pana la calmitatea inspirata de Thea Haimovitz; de la pasionalul si sarmantul Alin Vaduva la vesnicul instigator de bunavoie Silviu Biris sau eleganta si distinsa Albertina Ionescu", completeaza bucatarul TV Paprika.

Insumand un total de 80 de episoade, Fabrica de retete este un concept tv informativ si de divertisment, difuzat in propriile versiuni in Ungaria, Cehia si Slovacia.

×