x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri X Factor – start în forţă la Antena 1

X Factor – start în forţă la Antena 1

de Cristiana Stamatescu    |    18 Sep 2011   •   10:56
X Factor – start în forţă la Antena 1

Prima editie a show-ului care a scris istorie, X Factor a luat startul in forta aseara la Antena1. Dupa luni intregi de pregatiri si auditii, telespectatorii s-au putut bucura de prima editie a mega show-ului, in care au avut ocazia sa vada o parte dintre concurentii veniti la auditii in Bucuresti si Timisoara. Voci puternice, momente memorabile, uneori amuzante, reactii neasteptate, povesti fascinante si foarte multe emotii. Asa s-ar descrie in cateva cuvinte prima editie la care s-au uitat si peste un milion de telespectatori din mediul urban.

Muzica a inceput! Show-ul care a depasit statutul de emisiune si a devenit un fenomen, X Factor a debutat aseara la Antena1 cu o editie de exceptie, un super spectacol facut de concurentii veniti la Timisoara si Bucuresti pentru auditii. Nu au lipsit momentele amuzante sau reactiile surprinzatoare ale juriului, insa seara a fost dominata de voci bune si concurenti care ar putea avea factorul X.

Una dintre cele mai puternice voci ale serii a fost cea a Irinei Florea. Tanara de doar 17 ani din Jimbolia a venit la auditii in Timisoara si a reusit sa impresioneze juriul cu vocea ei puternica, dar si cu prezenta scenica exceptionala. Irina a ales sa interpreteze piesa <> si l-a facut pe Adrian Sina sa exclame: “Vreau sa platesc bilet la un concert de-ale tale'. Adi nu a fost singurul jurat impresionat de prestatia de exceptie a Irinei. Mihai Morar i-a spus si el tinerei: “ Ai cantat ca un superstar'.

Daca cei doi jurati au fost impresionati de prestatia tinerei, Paula Seling a fost surprinsa de un concurent care, desi a povestit ca de regula canta muzica de petrecere intr-un restaurant, a uimit cu interpretarea sa originala a piesei lui James Brown, I feel good. A ridicat Sala Palatului in picioare, in timpul auditiilor si i-a convins pe toti ca merita sa mearga mai departe.

Din show nu au lipsit nici momentele emotionante sau amuzante. Telespectatorii le-au gustat din plin, varful de audienta atingand 28,6% share si 9.5% rating la nivelul targetului 15-54 urban. Unul dintre cele mai emotionante momente ale show-ului a fost interpretarea piesei Holograf, Fara ea de un tanar din Timisoara. Momentul l-a facut pe Dani sa lacrimeze, insa nu a convins-o pe Paula Seling sa voteze Da.

Show-ul continua si asta seara, de la 20.20, cu o noua editie, in care telespectatorii vor avea ocazia sa vada alte momente inedite din timpul auditiilor.

×
Subiecte în articol: antena 1 audiente x factor