x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri X Factor va putea fi urmărit de acum şi lunea!

X Factor va putea fi urmărit de acum şi lunea!

15 Oct 2012   •   14:18
X Factor  va putea fi urmărit de acum şi lunea!

De săptămâna viitoare, telespectatorii vor avea porţie dublă de X Factor. Show-ul care a spulberat concurenţa va putea fi urmărit şi lunea. X Factor a fost şi duminică seară preferatul celor mai mulţi telespectatori.

Cheloo, Delia şi Dan Bittman au continuat căutările factorului X şi aseară într-o ediţie a super show-ului de la Antena 1 care a reuşit din nou  să surclaseze concurenţa- X Factor s-a situat în fruntea clasamentului de audienţă, cu un rating mediu de 10.1 puncte şi o cotă de piaţă de 19.8% la nivelul publicului comercial 15-54 urban, la mare distanţă de Pro Tv care, cu 7.4% rating şi 14.5 % share s-a clasat pe cea de-a doua poziţie în ierarhia posturilor de televiziune din România. Locul al treilea i-a revenit în intervalul de dfiuzare X Factor postului de televiziune Kanal D.

În minutul de aur 22.13, aproape un milion şi jumătate de telespectatori din mediul urban stateau cu ochii pe X Factor, un număr de  aproape şapte ori mai mare decât al celor care urmăreau programul difuzat de Pro Tv.
Cerere în căsătorie
Ediţia de duminică X Factor le-a adus şi de această dată telespectatorilor momente inedite, condimentate de prestaţiile adesea amuzante ale concurenţilor sau de replicile acide ale juraţilor. Cel mai emoţionant moment al serii a fost de departe cel al lui Surany Botond, un tânăr de 23 de ani, student la Oradea, care a surprins juriul, sprectatorii şi, cu siguranţă şi telespectatorii, cerându-şi de soţie iubita, chiar pe scena X Factor.

De cum a apărut pe scenă în faţa juriului, a ţinut să spună că are o persoană foarte specială în viaţa lui pentru care face tot ceea ce face: iubita lui. Atunci când juriul l-a intrebat ce ar face cu marele premiu, băiatul a spus că ar cheltui toţi banii pentru iubita lui. Intrigat de mărturisirile baiatului, juriul a cerut să vina si iubita lui pe scena, pentru a o cunoaste.  Surany i-a luat pe toti prin surprindere, inclusiv pe fată, atunci când, la scurt timp după ce ea a aparut pe scenă, a îngenunchiat si a cerut-o de soţie.
Impresionaţi de gestul său, dar şi de emotia momentului, Delia si Bittman au promis că le vor fi naşi.
Dupa ce şi-a cerut iubita în căsătorie şi a primit un DA, Surany a trebuit să convinga juriul că mai merită încă trei, astfel incât să ajunga în Bootcamp. A ales sa cânte Kings of Leon, Use Somebody şi se pare ca a fost o alegere mai mult decât insporată din moment ce a reuşit să ridice sala în picioare, să adune laudele juratilor si să obţina 3 DA, cel putin la fel de importanţi ca cel de la fata alături de care se vede toată viaţa.

×