x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Ziua lui Petrica la Intact Media Group

Ziua lui Petrica la Intact Media Group

25 Mai 2012   •   17:55
Ziua lui Petrica la Intact Media Group

Joi seara, pe 24 mai, sala rotonda Intact Media Group s-a transformat intr-un veritabil centru de distractii deschis doar pentru reprezentantii sexului masculin. Motivul- ziua dedicata tuturor barbatilor din Intact,supranumita "Ziua lui Petrica".

Ajuns in cel de-al doilea an, evenimentul rezoneaza cu faimoasa campanie "Petrica, da-i pe GSP TV!" din 2011. Seara a fost condimentata cu jocuri pentru toate gusturile, bunatati culinare si o tombola cu super premii. Atmosfera s-a incins rapid, pilotii AR dronelors-au intrecut in tehnici de pilotaj, Xbox-ul si-a castigat noi fani, iar mesele de ping-pong, billiard si fotbal erau inconjurate de vajnici jucatori.
Razvan Popescu, prezentatorul de la Radio Zu, a testat fiecare joc in parte, alaturi de colegii sai. Cateva minute bune, in timp ce lumea astepta marea tombola, Razvan era de negasit. Ascuns impreuna cu tinerii din proiectul Primii 20 intr-o sala, Razvan se distra jucand fotbal pe Xbox. Dupa cateva pase si multe goluri, vazand ca pierde in fata mai tinerilor ‘adversari’,
Razvan s-a reintors pus pe glume in sala mare. Indemnandu-i sa se joace in continuare, Razvan a tras la sorti castigatorii premiilor puse in joc- bilete VIP la Grand Cinema Digiplex, abonamente la festivalul Bestfest, un week-end la Sibiu in doi si posibilitatea de a fi copilot in cadrul Romanian Rally Show si marele premiu, un IPad 2. Petrecerea a continuat pana tarziu, in sunetul gadgeturilor.

×