x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bucurii la feminin (P) Primăvara e mai frumoasă cu pantofii perfecți

(P) Primăvara e mai frumoasă cu pantofii perfecți

de Diana Scarlat    |    03 Mar 2021   •   07:38
(P) Primăvara e mai frumoasă cu pantofii perfecți

Primăvara a venit deja și ne gândim la noi ținute, la plimbări lungi în natură, la sport în aer liber, la o altă stare de spirit. Începutul de primăvară înseamnă revenirea naturii la viață. Copacii înverzesc și florile prind culoare atunci când „pocnesc” bobocii, iar oamenii își găsesc de lucru prin grădini. Locurile minunate în care ne duc pașii când vine primăvara sunt mult mai accesibile atunci când pantofii ne ajută să le cucerim.

De la formă, culoare și înscrierea perfectă în tendințele momentului, până la relaxarea pe care ne-o oferă, un pantof perfect este cel care ne face să ne simțim bine, în orice situație. Pentru a ști că facem alegerea potrivită, chiar dacă nu colindăm prin magazine, în această perioadă cu restricții, acum există posibilitatea de a primi consultanță de la specialiștii unui magazin online. Pantofii perfecți se află acum la un click distanță.

Cele mai sigure cumpărături

Pantofii sau sandalele pentru primăvară și vară sunt mai ușor de ales în tendințe momentului, consultând oferta unui magazin online. Cumpărăturile se pot face, astfel, de oriunde, în orice perioadă a zilei, iar faptul că nu ne obligă să mergem dintr-un loc în altul, pentru a căuta perechea potrivită, din sute de modele, ne ajută să economisim timp și bani. Printre avantajele alegerii magazinului online se numără și posibilitatea de a returna produsele sau de a le schimba, dacă nu sunt potrivite. „Un consultant vă poate oferi, în orice moment, detalii legate de produs: despre calapod, lățime, materiale și, eventual, măsurători ale branțului. Cea mai bună soluție pentru a ajuta clientul să aleagă ceea ce i se potrivește cu adevărat este să-i oferim toate explicațiile necesare. Sunt și branduri pe care le recomandăm în funcție de unele probleme ale piciorului, destul de des întâlnite, pentru că avem experiență și analizăm feedback-ul clienților. Foarte multe persoane cu monturi, de exemplu, comandă Epica și sunt foarte mulțumite. De cele mai multe ori se potrivesc perfect”, explică Paula Butușină, reprezentanta magazinului online Gepas Mag (gepas-mag.ro)

Avantajele cumpărăturilor online sunt multiple. Colecția de primăvară Gepas Mag aduce la un click distanță pantofi, genți și accesori la modă, de la cele mai cunoscute branduri.

×