x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar "Astăzi e ziua ta..." - Alexandra Dinu

"Astăzi e ziua ta..." - Alexandra Dinu

03 Ian 2008   •   00:00
"Astăzi e ziua ta..." - Alexandra Dinu
Sursa foto: BOGDAN IURASCU/

Pentru ea, dragostea este cel mai important lucru in viaţă. "Să iubeşti şi să te simţi iubit este cel mai frumos lucru care ţi se poate intămpla. Forţa pe care o avem in viaţă să trecem peste greutăţi vine din iubire", mărturisea actriţa. Alexandra Dinu implineşte astăzi 27 de ani.

Pentru ea, dragostea este cel mai important lucru in viaţă. "Să iubeşti şi să te simţi iubit este cel mai frumos lucru care ţi se poate intămpla. Forţa pe care o avem in viaţă să trecem peste greutăţi vine din iubire", mărturisea actriţa. Alexandra Dinu implineşte astăzi 27 de ani.

Superba romăncă a debutat in lumea filmului cu "Garcea şi oltenii", in 2001, apoi, in 2005, apare in pelicula lui Dan Piţa "Second-Hand". A făcut furori printre italieni, apărănd in mai multe seriale de televiziune. A inceput cu producţia "Ingerul copiilor", in care interpretează rolul unei infirmiere de care se indrăgostesc doi tineri. Apoi a filmat pentru seriale poliţiste - "Distretto di polizia" şi "Montalbano Il Commissario". Activitatea ei pe platourile de filmare italiene a devenit tot mai intensă, mai ales că publicul italian apreciază rolurile pe care le-a interpretat pănă acum.

"Acum mă bucur de puţină vacanţă, după un an foarte greu. Mă relaxez şi mă pregătesc pentru filmări la jumătatea lui ianuarie. Cred că am avut foarte mult noroc atunci cănd am fost aleasă in distribuţia unor filme italiene. Sunt o persoană normală, naturală, am fost tot timpul eu insămi. Acestea sunt atuurile mele. Diferenţa intre Alexandra Dinu cea care prezenta emisiunea Pro Motor şi Alexandra Dinu de astăzi este in primul rănd de vărstă. Cu siguranţă m-am schimbat mult şi ca om. Anii care au trecut, experienţele pe care le-am trăit m-au schimbat. Am avut parte in viaţă şi de momente pe care le-aş fi evitat cu mare plăcere, dar, una peste alta, mă consider o persoană foarte norocoasă.

In meserie incerc să fiu una dintre cele mai bune, iar in viaţă să fiu eu insămi. Privind in urmă, incerc să nu mă condamn. Mă găndesc intotdeauna că deciziile pe care le-am luat au fost ceea ce imi doream la momentul respectiv. Sunt măndră de faptul că reuşesc să fac filme in altă ţară, intr-o altă lume, printre străini... Nu imi doresc un anumit rol. Pot să spun doar că aş prefera filmele dramatice in locul celor de comedie, aş prefera să fiu personajul principal, şi nu cel secundar.

O dată cu trecerea timpului creşti din toate punctele de vedere. Devii mai inţelept datorită experienţelor. Dacă aş putea reintoarce timpul, nu aş schimba nimic in viaţa mea, pentru că am avut nevoie de toate experienţele, chiar şi de cele mai puţin fericite, pentru a deveni cea care sunt astăzi. Cred că toate mi-au folosit pănă la urmă. Mă simt o femeie implinită, dar mai e loc... Incerc să văd pozitiv lucrurile, pentru că asta iţi dă puterea să mergi mai departe.

O carte despre viaţa mea cred că ar fi plictisitoare pentru ceilalţi. Nu cred că m-ar citi cineva. Ar fi o carte de aventură, deşi mărturisesc că am fost tentată să spun că ar ieşi ceva dramatic."

×
Subiecte în articol: calendar