x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta... Alina Sorescu!

Astăzi e ziua ta... Alina Sorescu!

de Ramona Vintila    |    15 Iul 2009   •   00:00
Astăzi e ziua ta... Alina Sorescu!
Sursa foto: TVR/

Are numai 23 de ani şi o carieră impresionantă atât în muzică, cât şi în televiziune. Alina Sorescu şi-a sărbătorit ieri ziua de naştere. Jurnalul Naţional îi urează "La mulţi ani!".



"Alina Sorescu este un profesionist în viaţa artistică pe care a început-o la 4 ani şi care cuprinde domenii cum sunt muzica, televiziunea şi spectacolele şi este un om împlinit în cea privată. Am învăţat, asemenea altor artişti, că este greu să ajungi în vârf, dar cel mai greu este să te menţii acolo, pentru că acest lucru necesită dedicaţie, mult timp şi muncă susţinută. În acelaşi timp, am mai învăţat să respect oamenii care fac performanţă, pentru că ştiu ce sacrificii presupune aceasta.

În general nu cred în destin, dar mai ales în viaţa profesională cred în urmările pozitive sau negative aferente deciziilor pe care un om le ia la un moment dat. În plan profesional, pot semnala până acum două momente importante - întâlnirea la vârsta de 4 ani cu Ioan Luchian Mihalea, primul care a observat potenţialul meu artistic şi iniţierea mea ca om de televiziune de Valeriu Lazarov în cadrul emisiunii «Ploaia de stele» de pe TVR1, în 2002.

Mi s-a întâmplat de multe ori în viaţă ca, în anumite momente în care îmi doream foarte mult un lucru, acel lucru să se întâmple, fără ca eu să am o contribuţie în acest sens. Nu ştiu dacă acest lucru se numeşte noroc sau dacă au fost pur şi simplu nişte întâmplări fericite. Sunt sigur însă o persoană pozitivă şi în general cu zâmbetul pe buze şi cred că acest fel de a fi atrage în general energiile pozitive.

Una dintre cele mai acute probleme ale showbiz-ului din România este promovarea non-valorii la scară naţională, iar aici nu este de vină publicul, ci după părerea mea cei care decid ce anume intră pe post şi ce nu, în goana avidă după audienţe cu orice preţ. Pentru a reliefa cele spuse, fac o comparaţie extrem de concludentă: dacă oamenii (publicul) ar găsi în supermarket doar pufuleţi, ar trebui să cumpere doar pufuleţi, ajungând în cele din urmă să-i considere foarte buni şi chiar să nu le mai placă alte alimente care ar fi mult mai sănătoase.

Îmi amintesc cu emoţie un moment care s-a întâmplat chiar anul acesta în perioada Paştilor. Participam la un teledon în Constanţa şi chiar la plecare un grup de la o casă de copii din localitate  m-a rugat să facem o poză şi mi-au dăruit un ou de sticlă, pictat chiar de ei în spiritul sărbătorilor pascale. M-au emoţionat comportamentul curat şi stângăcia vorbelor acelor copii şi în general îmi face plăcere ori de câte ori regăsesc frumuseţe şi curăţenie sufletească la oamenii cu care interacţionez."

×
Subiecte în articol: calendar